Primaria din Gurghiu, in casa noua


Categorie: Social
|
18-11-2008
Nr: 210
|
Autor: Ioan Husar
|
Vineri, 14 noiembrie 2008, la Gurghiu a avut loc inaugurarea oficiala a noului si modernului sediu administrativ.

In cuvantul de deschidere a manifestarii, domnul Laurentiu Boar, primarul comunei, a facut un scurt istoric al trecutului si prezentului datelor mai importante din viata celor sase sate cate numara comuna. In toate s-au infaptuit lucrari edilitare destul de importante, care le-au schimbat infatisarea, dar si nivelul de viata al oamenilor. Este vorba de electrificare, construirea de poduri, modernizarea si asfaltarea de drumuri, introducerea retelelor de apa, canalizare, gaze naturale in Gurghiu si Casva. Dintre cele mai recente realizari (2007-2008) se numara asfaltarea soselei dintre Gurghiu - Glajerie, Orsova, pietruirea tuturor strazilor din cele sase sate, reabilitarea si modernizarea scolilor, intr-un cuvant Gurghiul are o infatisare moderna a unui oras in plina dezvoltare (in ciuda faptului ca pana la aceasta data nu a fost declarat oras), cu societati comerciale, supermarketuri, industriale bazate pe prelucrarea lemnului, panificatie si alte activitati din domeniul serviciilor.

Domnul Laurentiu Boar, in cuvantul sau a mai subliniat, in mod deosebit, faptul ca, in cei aproape cinci ani de cand este primar a pus accent, in primul rand, pe realizarea lucrarilor edilitar-gospodaresti care sa asigure un plus de conditii mai bune oamenilor care l-au ales, "trecand in planul al doilea" constructia noului sediu administrativ, care vine sa completeze rezolvarea civilizata si prompta a cerintelor legale administrative ale cetatenilor, printr-o dotare cu aparatura moderna.

In continuarea festivitatii au luat cuvantul doamnele Felicia Pop, prefectul judetului Mures, Lokodi Edit Em�ke, presedinta Consiliului Judetean Mures si Ciprian Dobre, vicepresedinte al Consiliului Judetean Mures, candidat in Colegiul nr. 7 al judetului la functia de deputat in Parlamentul Romaniei. Toti au subliniat importanta si necesitatea realizarii noului sediu al primariei, care functiona intr-o cladire improprie, inchiriata.

Noile conditii, exceptionale, de lucru ale functionarilor, completate cu tehnica moderna, asigura rezolvarea prompta si civilizata a cererilor locuitorilor comunei, fapt pentru care au adresat felicitari alesului gurghienilor pentru aptitudinile si activitatea rodnica depusa, in cei aproape cinci ani de cand este primar, concretizata in lucrari de exceptie pentru imbunatatirea nivelului de viata al populatiei.

Adaugă comentariu

Title:
Nume(*):
Email:
Reply Notify:
Website:
Comentariu(*):
Code in the picture:
 
Note: Your comment has been received and is awaiting approval