Conferinta Nationala la Targu-Mures


Categorie: Diverse
|
25-11-2008
Nr: 214
|
Autor: Letitia Bota
|
Targu-Muresul va fi joi, 27 noiembrie, gazda Conferintei Nationale a Strategiei Nationale de Actiune Comunitara (SNAC).

Deschiderea festiva a lucrarilor, sub auspiciile Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului si ale Children's High Level Group, va avea loc la ora 14.30, in Sala Mica a Palatului Culturii din Targu-Mures.

Aceasta intalnire, la care participa coordonatorii judeteni si inspectorii scolari de specialitate pentru invatamant special din toate judetele tarii, face parte dintre activitatile prevazute in programul educational _ parteneriat de invatare _ care uneste liceele cu centrele de resurse pentru educatia incluziva / centrele de plasament, propunandu-si totodata sporirea interactiunii, a integrarii si incluziunii sociale.

Evenimentul este realizat sub indrumarea lui Muir John Potter, director pe probleme de educatie, consilier al Excelentei sale, Baronessa Emma Nicholson, a lui Graham Chandler, consilier pe probleme de educatie, a Dianei Tascu, din cadrul Children's High Level Group si a Iolandei-Ana Catinean, inspector general in Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, coordonator national SNAC.

Intregul sir de activitati este organizat de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, Directia Generala Management Invatamant Preuniversitar si organizatia Children's High Level Group, avand gazde Inspectoratul Scolar Judetean Mures, Centrele Scolare de Educatie Incluziva nr. 1 si 2 din Targu-Mures, Centrul Scolar de Educatie Incluziva Nr. 3 (Scoala de Arte si Meserii) din Reghin, aflam de la prof. Adina Pui, inspector scolar pentru imagine in cadrul ISJ Mures, care a adaugat ca vor colabora la organizarea evenimentului si Consiliul Judetean Mures al Elevilor, Consiliul Copiilor SPUNE, cadre didactice si elevi voluntari din liceele muresene implicate S.N.A.C.

Adaugă comentariu

Title:
Nume(*):
Email:
Reply Notify:
Website:
Comentariu(*):
Code in the picture:
 
Note: Your comment has been received and is awaiting approval