A.S. Monaco _ Echipa fanion a campionatului din cartierul Tudor I, de sambata


Categorie: Sport
|
04-12-2008
Nr: 218
|
Autor: IOAN PAUS
|
Campionatul de sambata din cartierul Tudor I si-a desemnat echipa castigatoare: A.S. MONACO, cea mai buna formatie a recentei competitii incheiata la 29 noiembrie a.c. Este o echipa bine sudata, cu jucatori valorosi, cu o experienta si activitate durabila. Atmosfera din sanul echipei este colegiala, fapt ce a condus la castigarea campionatului, e adevarat, la o diferenta minima fata de celelalte urmaritoare, cum sunt: Craiova sau Boca Juniors. Golaverajul echipei la terminarea campionatului a fost de 40-16.

Lotul echipei castigatoare a campionatului de sambata din cartierul Tudor I este urmatorul: Bogdan Ferent, Ioan Barna (portari), Asztalos Ferenc, Levente Moldovan (capitanul echipei), Cristian Aldea, Sergiu Santa (cel mai bun jucator), Szabo Zsolt (cel mai tanar jucator), Cristian Butiurca, Ciula Csongor, Paul Sotan, Raul Pop, Janosi Attila, Moldovan Istvan, Karda Attila, Adrian Pop, Gabriel Soiom, Raul Mesaros, Nagy Albert (jucatori de camp). Antrenorul si sponsorul echipei este domnul Cristian Butiurca, iar manager Alin Dan.

Inscrieri pentru noul campionat de sambata se mai pot efectua pana luni, 8 decembrie a.c., ora 18, pe terenul din spatele Unitatii de jandarmi din cartier sau la domnul Aurel Cearnau, telefon 0749-53.71.63.

Adaugă comentariu

Title:
Nume(*):
Email:
Reply Notify:
Website:
Comentariu(*):
Code in the picture:
 
Note: Your comment has been received and is awaiting approval