Cata ipocrizie„


Categorie: Comentariu
|
09-12-2008
Nr: 219
|
Autor: GHEORGHE GIURGIU
|
Dupa parlamentare (nu discutam aici rezultatele!), a iesit, din nou, la lumina ipocrizia sefilor de partide, dar si a "subalternilor lor". Un prim exemplu: Mircea Geoana, liderul PSD. Nici nu s-au cunoscut, initial, rezultatele finale ale alegerilor (celui mai nedrept si parsiv uninominal!) ca Geoana a iesit la rampa, clamand "victoria, dreptul de a fi premier, de a guverna, de a primi ceea ce i se cuvine" (apartament in bloc sau milioane de euro, in banci?!). Pentru aceasta, ne-a vorbit de "responsabilitate", de "increderea alegatorilor (in el si in PSD!)", de "dorinta de schimbare" (a unui partid de "ciolanari" _ PNL+UDMR _, cu o alta "haita" de� infometati!). In PSD multi nu mai concep sa ramana, inca, patru ani, in opozitie. Aproape toti vor sa fie acolo, la "ciolan" _ in primul rand, cei care au muncit "pe branci" in campanie.

Cot la cot cu pesedistii, in Modrogan, steagurile tinerilor PD-L, adusi acolo pentru a minimaliza un eventual esec, fluturau. Boc, Videanu, Blaga, Stolojan si ceilalti schitau zambete false. Liderilor acestui partid li se pare "normal" sa guverneze cu cei pe care pana mai ieri ii injurau si chiar cu UDMR, formatiune care de ani de zile isi bate joc de Constitutia Romaniei. Nicio reactie pe fata acestor demagogi _ Boc, Geoana, Tariceanu etc. _, cand aud ca cel mai fals "politician" ungur, Mark� B�la, vrea, din nou, la guvernare, cand, de fapt, UDMR nu ar avea ce cauta nici in Parlamentul Romaniei, iar Mark� B�la, cu atat mai putin!!!

Acesti oameni (in fond, niste personaje bolnave de putere si bani) ne vorbesc noua, alegatorilor, "de interesul national", de lupta pentru "contracararea efectelor crizei economice si financiare"!? Vorba unui fost (de trista amintire) deputat udemerist de Harghita, in Parlamentul Romaniei, "Sa va fie de rusine!". Sunteti cu totii, prea mici si insignifianti, pentru aspiratii atat de mari! Din pacate, sufera alegatorii�

Adaugă comentariu

Title:
Nume(*):
Email:
Reply Notify:
Website:
Comentariu(*):
Code in the picture:
 
Note: Your comment has been received and is awaiting approval