Baschet
Prima etapa a returului campionatului


Categorie: Sport
|
19-01-2009
Nr: 239
|
Autor: GH. BOTEZAN
|
Astazi, in Sala Sporturilor din Targu-Mures, de la ora 19.00, se va disputa primul meci din returul campionatului Diviziei A de baschet masculin, in care echipa BC Mures va juca cu cea mai buna echipa a baschetului romanesc, Elba Timisoara.

Antrenorul lituanian Andrins Prakuraitis a pregatit echipa pentru retur cu multa migala, dar, in timpul pauzei dintre tur si retur, a disponibilizat cativa jucatori dintre cei veniti in toamna lui 2008, americani, din cauza banilor, ramanand doar 6 straini in echipa. Meciul de astazi cu echipa de pe Bega va fi foarte dificil, dar daca muresenii vor prinde o zi buna si aruncarile la cos vor avea precizia din turul campionatului, iar jocul lui Cooley, coordonatorul de joc, va merge, credem de pe acum ca vom obtine o victorie care este foarte importanta acum, la inceput de drum al returului campionatului.

Mai informam iubitorii baschetului muresean ca s-au tras la sorti jocurile de sferturi de finala in care muresenii s-au calificat. Adversara echipei BC-Mures este Asesoft Ploiesti. Norocul nu a fost de partea noastra, primul joc va fi in data de 28 ianuarie, la Targu-Mures, iar returul, pe 27 februarie, la Ploiesti.

Astazi invitam iubitorii de baschet de la ora 19, in Sala Sporturilor, pentru a ne sustine echipa la o victorie.

Adaugă comentariu

Title:
Nume(*):
Email:
Reply Notify:
Website:
Comentariu(*):
Code in the picture:
 
Note: Your comment has been received and is awaiting approval