A.J.F. MURES PREGATESTE RETURUL


Categorie: Sport
|
21-01-2009
Nr: 241
|
Autor: IOAN PAUS
|
Pentru un start cat mai bun din toate punctele de vedere, Asociatia Judeteana de Fotbal Mures (presedinte: Tiberiu Szatmari), la data de 7 ianuarie 2009, a expediat o adresa celor peste 100 de echipe participante la campionatele judetene de fotbal seniori si juniori. Printre altele, in adresa se specifica urmatoarele: VIZE ANUALE. La 12 ianuarie 2009 a inceput efectuarea vizelor anuale ale jucatorilor, instructorilor si antrenorilor de fotbal din judetul nostru. In vederea evitarii aglomeratiei, A.J.F. Mures cere ca vizele sa se efectueze din timp, cu prezentarea borderourilor in mod obligatoriu, din care nu poate lipsi, sub niciun motiv, numarul de cod personal al fiecarui jucator in parte. Fara borderourile completate integral nu se vor efectua vizele! Taxa pentru vize ramane valabila, adica cea aprobata de Biroul Executiv al A.J.F. Mures din data de 1 iulie 2008.

DATELE DE DISPUTARE A RETURULUI CAMPIONATELOR JUDETENE. Avand in vedere obligativitatea respectarii calendarului competitional al Federatiei Romane de Fotbal, cat si cel propriu, programul returului va fi dupa cum urmeaza: LIGA a IV-a: intre 14 martie _ 18 aprilie 2009. La barajul pentru promovarea in Liga a III-a pot participa numai structurile sportive cu personalitate juridica (asociatii transformate in cluburi sportive). CAMPIONATUL JUDETEAN SENIORI: intre 27, 28 martie _ 20 iunie 2009. CAMPIONATUL JUDETEAN SATESC: intre 5 aprilie _ 31 mai 2009. CAMPIONATUL JUDETEAN JUNIORI "A": intre 7, 8 martie _ 20 mai 2009. CAMPIONATUL JUDETEAN JUNIORI "C": intre 7, 8 martie _ 31 mai 2009. CAMPIONATUL JUDETEAN JUNIORI "D": intre 7, 8 martie _ 25 mai 2009. CAMPIONATUL JUDETEAN JUNIORI "E": intre 1 martie _ 15 aprilie 2009. CAMPIONATUL JUDETEAN JUNIORI "F": pana la 30 iunie 2009.

PERIOADA DE TRANSFER. A.J.F. Mures informeaza ca perioada de transfer incepe la data de 29 ianuarie 2009 si se incheie la 26 februarie 2009. Pentru efectuarea unui transfer sunt necesare urmatoarele: * acord de transfer (tip A.J.F. _ F.R.F.) in trei exemplare, semnat si stampilat de ambele parti si de jucatorul transferabil * in cazul jucatorilor juniori, semnat si de parinti sau de tutore * contractul de joc al fotbalistului cu noua sa echipa in trei exemplare (numai Liga a IV-a daca e cazul) * fisa personala a jucatorului in cazul in care daca vine din alt judet sau dintr-o echipa de divizie superioara celei la care vine (din Ligile I, II, sau III, juniori "A" sau "B" * carnet de legitimare; * Taxa de transfer.

ACHITAREA DATORIILOR. Odata cu efectuarea vizelor pe anul 2009 (termen: 1 martie 2009!) A.J.F. Mures atrage atentia datornicilor de a achita toate datoriile banesti fata de A.J.F. Mures sau altor echipe din campionat (achitarea fondului de garantie-rulaj, carnetele retinute, cartonase galbene, rosii, penalitati pentru antrenori si conducatori, partide nejucate, neprezentari la meciuri etc.).

VIZITA MEDICALA. Conform prevederii Legii nr. 321 din 22 noiembrie 2007 si a O.M.S. nr. 404 din 25 aprilie 2008, vizita medicala a sportivilor de toate categoriile se poate efectua numai la Cabinetul Medico-Sportiv din Targu-Mures, in mod obligatoriu. In vederea preintampinarii si evitarii aglomeratiei la efectuarea controlului medical (Liga a IV-a seniori, Campionatul judetean seniori, Campionatul judetean satesc, campionatele judetean de juniori categoriile "A", "C", "D", "E", "F"), conducatorii echipelor vor trebui sa faca programarea formatiilor respective la Cabinetul Medico-Sportiv, la domnul Adrian Iancu, medic primar (telefon: 0265.214047, Targu-Mures, Aleea Carpati nr. 21). Obligatoriu este si rezultatul E.K.G.-ului.

PREGATIREA BAZELOR SPORTIVE. Pentru buna desfasurare a returului, A.J.F. Mures adreseaza apelul pentru efectuarea, pana la inceperea celei de a doua parti a campionatului, ca lucrarile de reamenajare a bazelor sportive sa corespunda prevederilor regulamentare (art. 41 si 42 din R.O.A.F.), in caz contrar. Comisia de omologare va fi nevoita sa ridice dreptul de organizare pe teren propriu. De asemenea, odata cu efectuarea vizelor anuale, se vor comunica in scris A.J,F. Mures, toate schimbarile intervenite in componenta conducerii tehnico-administrative, adresa, numar de telefon etc.

Adaugă comentariu

Title:
Nume(*):
Email:
Reply Notify:
Website:
Comentariu(*):
Code in the picture:
 
Note: Your comment has been received and is awaiting approval