Sport de masa
Invitatie la un mare meci!


Categorie: Sport
|
22-01-2009
Nr: 242
|
Autor: B. Dorin
|
Desi sportul de performanta se bucura de o larga audienta la public, nu trebuie omis faptul ca cel de masa isi are valentele lui educative, distractive, recreative. Sportul de masa este, totusi, o cenusareasa la noi in tara, dar... Iata, se gasesc oameni care nu-l ignora, ci il prefera pentru ca ii definesc ca structura sentimentala, ca forma de organizare si desfasurare. A intrat de-acum in traditie ca o data pe an, "uniristii" sa se intreaca cu "papiistii" intr-o confruntare prieteneasca fotbalistica.

Staff-ul tehnic, respectiv componentii echipelor de fotbal ale profesorilor de la colegiile "Unirea" si "Al. Papiu Ilarian" din Targu-Mures, cu deosebit respect, adreseaza invitatia de a participa la traditionalul meci, care are loc astazi, 22 ianuarie a.c., cu incepere de la ora 13.00, in sala de sport a Colegiului National "Unirea". De data aceasta, lupta se va da pe teren!

Asadar, o invitatie sincera la un mare meci de fotbal, care va avea de toate: goluri si cazaturi spectaculoase, driblinguri, atacuri irezistibile si multa, multa distractie, evident, pentru cei de pe marginea terenului

Adaugă comentariu

Title:
Nume(*):
Email:
Reply Notify:
Website:
Comentariu(*):
Code in the picture:
 
Note: Your comment has been received and is awaiting approval