Sa fie chiar asa?
Consumul de alcool imbunatateste viata sexuala a barbatilor?!


Categorie: Diverse
|
02-02-2009
Nr: 249
|
Autor: L.P.
|
Barbatii care isi fac griji in legatura cu efectul bauturii asupra vietii lor sexuale ar trebui sa ridice un pahar in cinstea celui mai recent studiu in domeniu!

Alcoolul s-a dovedit a imbunatati mai degraba decat sa dauneze performantei sexuale a barbatilor, sustin cercetatorii care au realizat acest studiu, in cotidianul britanic Daily Mail.

Pana acum se credea, in majoritatea cazurilor, ca alcoolul provoaca disfunctii erectile sau chiar pierderea apetitului sexual la barbati, insa recentul studiu, efectuat cu ajutorul a peste 1.500 de barbati australieni, a demonstrat ca cei care consuma alcool au cu pana la 30% mai putine probleme decat antialcoolicii.

Studiul a aratat ca pana si cei care beau in exces au mai putine proble-me si disfunctii erectile decat barbatii care nu consuma alcool niciodata.

Cel mai rau, dintre cazurile analizate, stau barbatii care au renuntat la obiceiul de a mai bea, impreuna cu fumatorii si cei care sufera de boli ale inimii.

Consumatorii de weekend, bautorii cu un grad ridicat de dependenta si cei care beau in exces au o rata a problemelor erectile mai scazuta decat cei care beau o zi pe saptamana sau chiar mai putin.

Studiul concluzioneaza ca daca un consumator de alcool sufera de astfel de probleme erectile, nu exista nicio justificare in a-l atentiona si a-i interzice sa mai bea. Totusi, oricat de optimist ar fi acest studiu, exagerarea in consumul de alcool aduce multe alte necazuri. Deci, atentie!

Adaugă comentariu

Title:
Nume(*):
Email:
Reply Notify:
Website:
Comentariu(*):
Code in the picture:
 
Note: Your comment has been received and is awaiting approval