O tragedie romaneasca


Categorie: Diverse
|
02-02-2009
Nr: 249
|
Autor: FLORENTIN DEAC
|
Parafrazad titlul unei carti, ne aducem aminte ca acum exact un an, o fata si-a incetat, brusc, zborul vietii la Targu-Mures, in urma producerii unei explozii. La locuinta din strada Lacramioarei nr. 8, proprietatea lui Demeter Margit, a avut loc o explozie, dupa care un incendiu, soldat cu ranirea a doua femei si cu decesul unei fete care a suferit arsuri pe 70 la suta din suprafata corpului. A trecut un an, timp in care locuinta producerii deflagratiei a ramas, se pare, nelocuita, si nu am auzit ca ancheta pornita imediat dupa incident sa stabileasca cine este vinovat.

Imediat dupa producerea exploziei ni s-a spus, de catre purtatorul de cuvant al E.ON Distributie, ca urma sa se efectueze expertiza care sa lamureasca cum a aparut defectul de conducta banuit sa stea la baza exploziei. A trecut anul, firma cu care E.ON lucra a ramas fara contract, conform informatiilor din presa, dar nu ni s-a prezentat filmul accidentului si cine se face vinovat de moartea fetei. Conform informatiilor detinute, familia victimei a deschis un proces E.ON-ului, care, insa, poate dura destul de mult. In atari conditii, la un an distanta de la explozie, putem afla de la o companie considerata serioasa, cu actionariat german majoritar _ 51 la suta _ cine se face vinovat de deces si cum de ancheta dureaza asa de mult?

P.S. Cel putin la o parte din aceste intrebari am putea primi raspuns saptamana viitoare, pe cand, am aflat, se pregateste o conferinta de presa. O asteptam cu interes!Adaugă comentariu

Title:
Nume(*):
Email:
Reply Notify:
Website:
Comentariu(*):
Code in the picture:
 
Note: Your comment has been received and is awaiting approval