"Energomur" va fi actionata in instanta, din cauza sistarii apei calde


Categorie: Economic
|
11-08-2009
Nr: 352
|
Autor: Alexandra Cristescu
|
Va scoate "Energomur" din foc "castanele fierbinti" ale E.On Gaz? Targumuresenii, suparati pe Societatea... "Energomur", datorita sistarii apei calde, au inaintat reclamatii la protectia consumatorului. 20 de astfel de reclamatii au fost inaintate Comisariatului muresean pentru Protectia Consumatorului, atat de persoane fizice, cat si de asociatii de proprietari. Reclamatiile "se afla momentan in lucru", ne-a declarat purtatorul de cuvant, Anica Carstea.

Problemele nu se opresc aici, asociatiile sustinand ca, in contractul incheiat cu "Energomur" se specifica furnizarea continua a apei calde, fara a fi prevazute exceptii.

Toate acestea, pentru ca E.On Gaz a hotarat sistarea gazelor naturale catre toate punctele de consum ale societatii, incepand cu data de 04.08.2009.

Amintim ca mii de familii, unitati scolare si medicale au ramas fara apa calda intre 4-7 august, datorita nerespectarii Conventiei de Plata si Garantare incheiata intre S.C. E.On Gaz S.A., S.C. "Energomur" S.A. si municipiul Targu-Mures.

Adaugă comentariu

Title:
Nume(*):
Email:
Reply Notify:
Website:
Comentariu(*):
Code in the picture:
 
Note: Your comment has been received and is awaiting approval