SPORT * SPORT


Categorie: Sport
|
11-01-2012
Nr: 928
|
Autor: (GH. BOTEZAN)
|
FOTBAL

Astazi, reunirea lotului echipei FCM Targu-Mures

Desi initial anuntase ca reunirea lotului echipei de fotbal din Liga I - FC Municipal Targu-Mures - se va face pe data de 12 ianuarie 2012, aceasta va avea loc in dimineata zilei de astazi, miercuri, 11 ianuarie, la Stadionul Trans-Sil. Vor urma apoi vizitele medicale, programul pregatirilor de iarna in orasul de pe Mures. Dupa 24 ianuarie, lotul si conducerea tehnica vor pleca in Antalya (Turcia) pentru un cantonament (27 ianuarie-16 februarie). Deocamdata, pana la incheierea sezonului oficial, antrenor principal ramane Maurizio Trombetta. S-a zvonit ca acesta va parasi gruparea fotbalistica targumureseana, din motive pecuniare. O fi doar un foc de paie fara fum? (D.B.)

VOLEI

CSU Medicina Targu-Mures, la Belgrad

Divizionara A de volei CSU Medicina Targu-Mures a sustinut marti, 10 ianuarie a.c., meciul din "16-imile� de finala ale Cupei Challenge. La Belgrad, adversarele formatiei antrenate de Valerijan Luka au fost voleibalistele de la Radnicki, aflate pe o pozitie neonoranta in campionatul Serbiei. O noutate in lotul "medicinistelor� o constituie, venirea jucatoarei Alexandra Trica (27 de ani), care a fost componenta a echipelor Metal Galati si Tomis Constanta. Succes experimentatei voleibaliste si la CSU Medicina Targu-Mures, bun venit in municipiul resedinta de judet. (D.B.)

BASCHET

ATLASSIB SIBIU � BCMURES: 70-75

Vacanta baschetbalistilor si baschetbalistelor din Divizia "A� s-a terminat inca de saptamana trecuta, cand s-au reluat pregatirile in vederea returului campionatului care incepe peste cateva zile � 14 ianuarie, atat fetele, cat si baietii. Echipa Nova Vita va juca in deplasare la Poli Iasi, iar BC Mures, acasa. Tot cu echipe din Iasi. Luni dupa-amiaza, echipa BC Mures a jucat primul meci amical din acest an 2012, la Sibiu, cu Atlassib, pe care targumuresenii au invins-o cu rezultatul de 75-70. Echipa BC Mures, pentru returul campionatului, s-a intarit cu un jucator nou, antrenorul sarb SRECKO SERULOVIC aducand tot un jucator sarb, de 28 de ani, cu o inaltime de 1,96 m, unul din cei mai buni la aruncarile de 3 puncte. Se numeste MILADIN PEKOVICS, si ii spunem bun venit la Targu-Mures. Echipei ii uram sa castige campionatul in aceasta primavara, asa cum si-a propus conducerea BC Mures. (GH. BOTEZAN)

CSM Targoviste, castigatoarea Cupei Romaniei

In seara zilei de duminica, 8 ianuarie a.c., s-a disputat meciul finalei Cupei Romaniei la baschet feminin, in prezenta doamnei Carmen Tocala, presedintele FRB. Facand spectacol, baschetbalistele de la CSM Targoviste au invins, cu scorul de 72-39, formatia CSM Sportul Studentesc. In acest meci au fost jucatoare care au aruncat in cos si 28 de puncte!

Adaugă comentariu

Title:
Nume(*):
Email:
Reply Notify:
Website:
Comentariu(*):
Code in the picture:
 
Note: Your comment has been received and is awaiting approval