Semnal civic UNPR – partid al interesului naţional

Distribuie pe:

UNPR este un partid al „uşilor deschise". Toate persoanele care doresc să facă politică în interes naţional sunt bine venite în UNPR. Fuziunea UNPR cu PP-DD este un lucru normal, având în vedere că majoritatea parlamentarilor populari şi-au exprimat, de-a lungul timpului, intenţia de a se alătura formaţiunii progresiste. Fuziunea dintre cele două partide politice face parte din proiectul mai larg al UNPR, care şi-a propus ca până la 1 septembrie să aibă organizaţii în fiecare dintre cele 3.200 de localităţi din România şi, până anul viitor, să ajungă la un milion de membri. La noi în judeţ, am antamat deja discuţii cu preşedintele PP-DD Mureş, Dorin Dogaru, discuţii menite să uşureze procesul de fuziune prin absorbţie.

Gabriel Oprea a participat, lunea aceasta, la semnarea unui acord de colaborare între UNPR şi Federaţia Naţională a Pensionarilor din România, prilej cu care liderul formaţiunii progresiste a apreciat că acordul dintre cele două organizaţii va aduce rezultate concrete şi beneficii pensionarilor. Gabriel Oprea a subliniat că acordul dintre UNPR şi FNPR are la bază unul dintre principiile esenţiale ale formaţiunii progresiste, de a nu lăsa pe nimeni în urmă, de a ne ajuta semenii şi de a avea grijă de toţi membrii societăţii. În Mureş au fost deja angajate discuţii cu reprezentanţii federaţiei, care acţionează la nivel judeţean, în vederea stabilirii amănunţite a foii de parcurs necesare punerii în operă a acordului convenit la nivel central. UNPR va susţine în continuare drepturile pensionarilor atât în Parlament, cât şi la nivelul Guvernului. Acordul de colaborare, semnat între formaţiunea progresistă şi reprezentanţii pensionarilor este un act firesc având în vedere relaţia îndelungată stabilită de-a lungul timpului între UNPR şi FNPR.

Observaţiile şi sugestiile dumneavoastră le citesc şi ascult la email: claudiupuiac@gmail.com, telefon: 0265-32.38.82. Vă aştept la audienţe, în fiecare joi, între orele 18-20, la sediul UNPR Mureş, Piaţa Trandafirilor nr. 42.

Lasă un comentariu