ASA Tg.-Mureş - St. Etienne: 0-3. Plusul de valoare şi trei superexecuţii au făcut diferenţa

Distribuie pe:

ASA Târgu-Mureş a cedat în disputa de acasă, cu AS Saint-Etienne, din turul trei preliminar al UEFA Europa League. Experienţa celei mai titrate echipe din Franţa şi-a spus cuvântul. Vicecampionii României au avut însă o ratare uriaşă, în debut. Mircea Axente nu a trimis mingea în poartă, din doi metri. Oaspeţii au replicat imediat. Hamouma a luat la ţintă transversala. Stăncioiu nu a mai avut noroc patru minute mai târziu. Diomande a reuşit o execuţie extraordinară şi a deschis scorul la Târgu-Mureş. A fost doar al doilea gol din carieră pentru fotbalistul din Coasta de Fildeş. Saint-Etienne îşi putea dubla avantajul, până la pauză. Liderii Ligii 1 au fost surprinşi pe contraatac, dar Stăncioiu a fost la post şi a parat şutul lui Hamouma. În repriza secundă, ASA a forţat egalarea. Golanski l-a pus la încercare pe Ruffier, în minutul 54. Hamouma le-a spulberat însă speranţele jucătorilor lui Miriuţă. Atacantul de 28 de ani a prins traiectoria perfectă. Hamouma a mai înscris, în minutul 83, un nou gol de generic. În prelungiri, Costa a trecut pe lângă reuşita de onoare şi partida s-a încheiat cu victoria celor de la Saint-Etienne, scor 3-0. Iată şi formaţiile care au evoluat în meciul de vineri seară: ASA Târgu-Mureş: Stăncioiu - Golanski, Bejan, Ivan Gonzalez, Balic - Gorobsov, Mureşan (67-Ramon Costa), Ndoye - Jazvic, Axente (79-Manolov), Brandan (61-Loius Pedro).

St. Etienne: Ruffier - Theophile-Catherine, Bayal Sall, Pogba, Assou-Ekotto (61-Brison) - Diomande, Perrin, Clement - Hamouma (83-Monnet-Paquet), Roux (74-Mollo), Gradel.

Returul este programat joi, 6 august, la St. Etienne. Până atunci, duminică de la ora 21, pe Trans-Sil, ASA întâlneşte CS U Craiova în etapa a IV-a a Ligii 1.

Lasă un comentariu