Calitatea produselor S.C. MADEXPORT S.R.L. Sfântu Gheorghe atrage tot mai mulţi consumatori

Distribuie pe:

Printre participantele la expoziţia internaţională Gastropan 2016, eveniment găzduit de Restaurantul „President" din Târgu-Mureş, derulat în zilele de 7-9 aprilie a.c., s-a aflat şi SC Madexport SRL Sfântu Gheorghe. Cu acest prilej directorul Diószegi László ne-a prezentat activitatea brutăriei sale, în calitate de proprietar al acesteia. Printre altele domnul director ne-a mărturisit că în cadrul brutăriei în anul 2013 s-a produs cea mai mare pâine din lume, în greutate de 97,5 kg. Această performanţă a fost omologatăşi consemnată în Cartea Recordurilor. A mai fost produsă o altă pâine de 250 kg aceasta nefiind omologată.

SC Madexport SRL a fost fondată în anul 1996, având ca obiect de activitate producţia de panificaţie şi patiserie, respectiv un laborator propriu de cofetărie, ale cărui produse sunt la fel de apreciate de către consumatori alături de cele de panificaţie şi patiserie. „Brutarii, patiserii împreună cu cofetarii se străduiesc, zi de zi, să ofere clienţilor produse proaspete, delicioase şi de calitate deosebită, adoptând în permanenţă game de produse la cerinţele unei alimentaţii sănătoase şi cu un grad ridicat de calorii. Oferim clienţilor noştri zilnic peste 35 de sortimente de pâine, chifle şi produse de patiserie, toate din producţie proprie, punem un mare accent pe calitate, acest deziderat este atuul de bază al brutăriei Diószegi. Dăm o importanţă deosebită tradiţiei, precum şi folosirii materiilor prime de calitate. În acest context toate produsele noastre sunt fabricate înconformitate cu reţetele tradiţionale locale sau internaţionale. Gama de produse este în continuă creştere, «vedeta» şi cel mai apreciat produs a fost şi rămâne pâinea tradiţională de casă cu cartofi - ea nu numai că este alegerea preferată a clienţilor noştri fideli, dar a fost şi premiată la mai multe expoziţii de panificaţie şi concursuri de profil din Sovata - 2009; Târgu-Mureş- 2011; Bucureşti - 2011. Pentru consumatori din 12 judeţe producem zilnic 22 de mii de pâini. Producem 70 de sortimente de patiserie, apreciate de clienţii noştri, care au o calitate şi un gust deosebit. Vreau să menţionez că în afară de cele 12 judeţe în care ne vindem produsele, avem o brutărie în Londra, cu o producţie zilnică de trei mii cinci sute - patru mii de pâini. De asemenea, în Târgu-Mureşavem două magazine de desfacere şi urmează în curând să deschidem şi alte magazine, dat fiind numărul tot mai mare de consumatori ai produselor noastre, care apreciază calitatea şi, nu în ultimul rând, gustul şi savoarea produselor noastre. Intenţionăm să mărim producţia prin construirea unei brutării noi.

Cu acest prilej vreau să-i informez pe clienţii noştri că vom fi în continuare la fel de exigenţi în ceea ce priveşte calitatea produselor noastre şi nu vom face niciun rabat în acest sens. Concurenţa acerbă nu ne sperie atâta timp cât rămânem consecvenţi în a produce la cele mai înalte cote de calitate", a conchis Diószegi László, director al SC Madexport SRL Sfântu Gheorghe.

Lasă un comentariu