SEMINAR PRIVIND FINALIZAREA PROIECTULUI DE MODERNIZARE A AMBULATORIULUI (POLICLINICII) LUDUŞ

Distribuie pe:

Luni, 27 iunie 2016, a avut loc în sala de şedinţe a Primăriei oraşului Luduş seminarul privind finalizarea proiectului „Modernizarea şi dotarea ambulatoriului Spitalului Orăşenesc „Dr. Valer Russu" Luduş", proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională. Valoarea totală a proiectului este de 5.946.889,76 lei, din care valoarea Asistenţei Financiare Nerambursabile este de 1.951.229,26 lei. Rezultatul final este un ambulatoriu complet modernizat, echipat cu 91 de echipamente medicale noi, de ultimă generaţie şi dotat cu 296 de piese de mobilier specific unui număr de douăzeci şi două de cabinete, la care au acces locuitorii din oraşul Luduş şi din localităţile din vestul judeţului Mureş (zona Luduş-Iernut-Sărmaşu).

În timpul seminarului, domnul primar Cristian Moldovan a declarat: „Suntem mulţumiţi cum au decurs relaţiile Primăriei Luduş cu firma de proiectare şi cu firma constructoare. Aş fi mulţumit şi chiar bucuros să continuăm relaţiile cu aceste firme, pentru că întreaga comunitate luduşeană apreciează favorabil ceea ce aţi făcut dumneavoastră aici". Domnul Daniel Şofron, directorul ADP, din cadrul Primăriei Luduş, care a îndeplinit şi funcţia de manager de proiect: „Mulţumesc întregii echipe manageriale din cadrul primăriei, mulţumesc partenerilor din proiectare şi construcţii, pentru că am reuşit împreună să implementăm proiectul cu adaptări din mers. Am depăşit cu brio aspectele stresante impuse de rezolvarea într-un termen foarte scurt, de numai trei zile, a unui număr de 175 pagini de clarificări. Sunt mulţumit că, pe traseul Luduş-Iernut-Târnăveni, numai Luduşul a reuşit să întocmnească documentaţia, să obţină aprobarea proiectului şi să-l implementeze într-un termen atât de scurt, de 8 luni. Mă bucur că populaţia oraşului Luduş va avea acces la aparatură medicală de ultimă generaţie".

Din partea firmei constructoare, doamna Andrea Lazăr, director de proiecte, s-a declarat foarte mulţumită de cum au decurs relaţiile cu echipa managerială din Primăria oraşului Luduş. Este fericită că a reuşit să fie de folos zecilor de mii de locuitori din această parte a judeţului Mureş. A detaliat proiectul de modernizare a ambulatoriului, folosindu-se de un videoproiector.

Lasă un comentariu