Mai multă grijă pentru bunurile oraşului!

Distribuie pe:

Municipalitatea târgumureşeană îşi propune crearea, în viitorul apropiat, a trei noi parcuri de joacă pentru copii: unul dintre acestea va fi amenajat în cartierul Mureşeni, iar celelalte două, în cartierul Tudor Vladimirescu.

Eforturile Primăriei de a identifica noi posibilităţi de extindere a spaţiilor verzi şi de a amenaja noi locuri de odihnă şi divertisment sunt, nu o dată, zădărnicite din cauza distrugerilor frecvente ce se produc pe aceste amplasamente, numai în ultimii doi ani municipalitatea cheltuind peste 300.000 de lei pentru reparaţii şi obiecte de joacă noi.

„Primăria Municipiului Târgu-Mureş a avut mereu o preocupare pentru amenajarea de parcuri şi spaţii de joacă pentru copii. Ne bucurăm să vedem că astfel de zone au succes în rândul celor mici. Pe de altă parte, suntem îngrijoraţi de faptul că sunt persoane care distrug mobilierul de joacă şi cel urban, covoarele de cauciuc sau alte obiecte din spaţiile de relaxare, fapte ce creează mari neplăceri târgumureşenilor. Potrivit informaţiilor furnizate de Poliţia Locală şi de Administraţia Domeniului Public din cadrul Primăriei Târgu-Mureş, adolescenţii sunt principalii autori ai distrugerilor relatate mai sus. Doresc să le transmit celor care nu respectă spaţiul public şi recurg la astfel de gesturi, că vor fi sancţionaţi conform legislaţiei în vigoare. Trebuie să ne respectăm unii pe alţii şi să avem grijă de bunurile oraşului, cu atât mai mult cu cât municipiul Târgu-Mureş este renumit ca fiind un loc civilizat şi curat", ne-a declarat Claudiu Maior, consilier al primarului municipiului Târgu-Mureş.

 

Lasă un comentariu