S.U.A., JOS „MÂNA" DE PE ROMÂNIA! (XII) Criza omului!

Distribuie pe:

„La un colocviu, preşedintele Clinton a declarat în prezenţa mea că, graţie lui Dumnezeu, secolul XX a devenit un secol american şi următorul secol va fi şi mai american. Am rămas mut. Dar i-am replicat două luni mai târziu în ziarul The New York Times, citându-l pe John Kennedy, după care o lume cu un viitor american va fi o lume fără viitor" (M. S. Gorbaciov, preşedintele U.R.S.S.).

Lovitura de graţie dată americanilor de rând, transformaţi peste noapte în model uman universal, s-a realizat prin intermediul Federal Reserve: banca aceasta privată „are la mână" Guvernul S.U.A., iar Guvernul i-a „convertit" pe americani la o societate de tip consumerist, făcându-i să accepte o nouă mentalitate a ordinii domestice, să fie - cu alte cuvinte - buni şi supuşi cetăţeni. După acest prim-pas, al idiotizării poporului, scenariştii planetari vor să supună întreaga lume unei liberalizări a pieţei şi moralei, să mondializeze un nou tip de societate în care noii oameni să trăiască în „pace" sub autoritatea Guvernului unic, seduşi cu promisiunea deşartă că vor fi prezenţe active în aducerea omenirii la un nivel foarte ridicat de civilizaţie. Noul lor fel de viaţă, protejat încă de pe acum de Patriot Act, a devenit deja o normă obligatorie pentru ceilalţi cetăţeni, permiţând serviciilor secrete americane să nu mai ţină cont de lege şi, în cazul că „ordinea" va fi deranjată de unele grupuri umane „indezirabile", să-i identifice pe „teroriştii" care ar pune în pericol modelul de viaţă american şi să-i „neutralizeze"! Se va ajunge în situaţia ca cei vizaţi, antiglobaliştii şi creştinii, să fie chiar daţi la moarte, în vreme ce alţii vor fi înnebuniţi de spaimă! Căci nu va fi posibil să nu te înspăimânţi, într-o „ţară-puşcărie" (1% din americani sunt întemniţaţi) unde 10% din locuitori mănâncă la Food Bank pe cartele, când vezi cum societatea decade treptat prin scăderea natalităţii, apariţia unei noi rase umane (fabricate de Institutul de Medicină Reproductivă din New Jersey), considerarea copiilor drogaţi ca fiind „mai înţelepţi" (în filme), coruperea inocenţei prin „sărbători" gen Halloween, generalizarea cazinourilor de tip Las Vegas, amestecarea raselor (creşele din Colorado au păpuşi din 3 rase diferite), denaturarea sexuală (şcolile din California sunt obligate din 2012 să introducă în programa şcolară o materie despre istoria homosexualilor), dependenţa copiilor încă de la naştere de datoriile bancare către stat, amprentarea, legalizarea drogurilor (americanii sunt cei mai mari traficanţi şi consumatori de droguri din lume), obsesia sexuală colectivă, reducerea demografică (magnatul Bill Gates a investit miliarde de $ pentru planificarea familială), izolarea autistă a tineretului pe Facebook, telefoane, obiecte electronice portabile etc. În fine, în tot acest cult al dezaxării generalizate, nebunia va creşte în nesfârşitele distracţii dintr-o lume fără restricţii legale!

Cine va zăbovi o clipă la acest „model" zdrobitor de vieţuire al americanilor, aduşi în stadiul de a se închina materiei şi confortului, va înţelege atât cum au ajuns aceştia să fie manipulaţi social prin distragerea atenţiei de la problemele importante (captivaţi fiind de subiecte fără importanţă), cât şi cum de este posibil ca noi, românii, să ne pierdem în curând specificul naţional - sub „bagheta" acţiunilor destabilizatoare ale „partenerului" nostru de peste ocean…

 

Lasă un comentariu