ZIUA KNX TRANSILVANIA

Distribuie pe:

Facultatea de Inginerie din cadrul Universităţii ,,Petru Maior" din Târgu-Mureş, în colaborare cu Asociaţia KNX România, organizează evenimentul „Ziua KNX Transilvania".

Evenimentul are loc azi, 23 martie 2017, în Aula Universităţii ,,Petru Maior" din Târgu-Mureş, începând cu ora 14.

Conf. dr. ing. Mircea Dulău, decanul Facultăţii de Inginerie din Universitatea ,,Petru Maior" din Târgu-Mureş, a precizat scopul organizării acestui eveniment, lansând invitaţia celor interesaţi să afle mai multe despre noutăţile din domeniul automatizărilor pentru clădiri:

,,Evenimentul îşi propune să pună bazele unui cadru permanent de comunicare între specialiştii din domeniul automatizărilor pentru clădiri.

Asociaţia KNX este creatoarea şi proprietara tehnologiei KNX, standard mondial pentru aplicaţiile de control al clădirilor, de la controlul iluminatului şi al jaluzelelor până la sisteme de securitate, încălzire, ventilaţie, aer condiţionat, monitorizare alarme, controlul instalaţiilor sanitare, managementul energiei, contorizare, precum şi dispozitive de uz casnic, audio etc. Tehnologia KNX poate fi utilizată atât în clădiri noi cât şi în cele deja existente.

La nivel mondial sunt peste 400 de companii membre ale KNX Association, din diferite domenii, care au peste 7.000 de produse certificate în cataloagele lor."

Organizatorii transmit invitaţia de a participa la acest eveniment, în dorinţa de creştere a gradului de informare şi conştientizare asupra acestui subiect, de a oferi soluţii practice şi moderne pentru creşterea eficienţei energetice şi realizarea de clădiri verzi în România.

Lasă un comentariu