„Rechinul" dă din braţe spre Las Vegas

Distribuie pe:

Unul dintre cei mai apreciaţi şi valoroşi armwrestleri români ai momentului, mureşeanul Ciprian Tapaszto (de la clubul Paco Power Gym Luduş), va participa, la sfârşitul acestei săptămâni, la calificările celui mai puternic turneu de skandenberg din lume, rezervat doar sportivilor profesionişti, World Armwrestling League.

Pe lângă multiplele competiţii preliminare de pe teritoriul Statelor Unite şi crâncenele încleştări majore de la New Orleans, Philadelphia, Los Angeles şi Chicago, celebrul turneu american include şi ţările vest-europene, sportivii din est fiind acceptaţi doar pe baza unor wild-carduri.

Datorită rezultatelor de excepţie obţinute atât pe plan intern, dar mai ales internaţional (campion absolut, doi ani la rând, sub culorile clubului londonez Peacock Gym), „Rechinul" a fost selectat să îşi măsoare forţele cu cei mai vânjoşi luptători europeni la întrecerea din 25-26 martie de la Garstang (nord-vestul Angliei). Vor fi patru categorii de greutate, -75 kg, -88 kg, -102 kg si +102 kg, Ciprian urmând să evolueze în limitele celei din urmă. La braţul drept, Tapaszto face parte din prima grupă, iar la cel stâng din cea de-a doua.

Primii trei clasaţi la WAL Europe Super Qualifier din Marea Britanie vor obţine biletele pentru marea finală din 29 iunie, de la Las Vegas, care va fi transmisă, în direct, de ESPN.

Lasă un comentariu