FAPTĂ LĂUDABILĂ LA MUREŞ!

Distribuie pe:

„Decât să iei 1 leu, mai bine pune 1 leu! Omenia nu se cumpără cu bani!", asta ne-a spus o femeie, din Tg.-Mureş, care a găsit pe stradă, peste 2.000 de lei, sumă care imediat a predat-o poliţiei!

Ieri, 28 martie a.c., în jurul orei 13.30, o doamnă, din Târgu-Mureş, a găsit pe stradă, în zona cartierului Tudor, peste 2.000 de lei.

Ca o dovadă că noţiunea de spirit civic nu este una pe cale de dispariţie, doamna a demonstrat că prin gesturi care la prima vedere par simple, pot readuce zâmbetul pe feţele oamenilor aflaţi în diverse situaţii de deznădejde.

Ne întrebăm cum ar fi reacţionat majoritatea dintre noi în locul femeii, care, în timp ce se plimba pe stradă, a zărit pe jos, o sumă importantă de bani.

Hotărârea pe care a luat-o aceasta este una demnă de laudă, întrucât a apelat numărul unic de urgenţă 112, fără să-i treacă prin gând să-şi însuşească banii găsiţi.

Poliţia mureşeană mulţumeşte cetăţenilor care acţionează corect, lăsând indiferenţa deoparte şi îl aşteaptă la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, de pe strada Borsos Tamas nr. 16, pe cel care ştie că în cursul zilei de ieri a pierdut în zona cartierului Tudor, o importantă sumă de bani!

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş transmite pe această cale, sincere aprecieri şi felicitări doamnei care a dat dovadă de un spirit civic desăvârşit!

Lasă un comentariu