TEMERILE ASCUNSE ALE FIECĂREI ZODII

Distribuie pe:

Oricât de încrezători în forţele proprii şi oricât de curajoşi ar fi oamenii, pe fiecare dintre ei îi încearcă uneori temeri, pe care fie le ascund adânc în sufletul lor, fie luptă să le învingă.

Însă, temerile sunt diferite în funcţie de zodie, iar astrologica.ro ne dezvăluie care sunt acestea.

Berbec - Eşti o persoană plină de pretenţii şi cu o forţă extraordinară. Îţi place să îi faci pe ceilalţi să te asculte şi eşti capabil de orice pentru a obţine ceea ce îţi doreşti. Eşti o fire impulsivă şi capabilă sa mergi şi în război, atunci când eşti provocat. Însă, îţi este teamă de obstacolele pe care le-ai putea întâlni în drumul tău spre victorie. Eşecul este singurul lucru care te-ar doborî.

Taur - Tânjeşti după o viaţă sigură şi stabilă din toate punctele de vedere. Îţi place rutina, iar cel mai tare te sperie gândul că toată viaţa ta s-ar putea schimba peste noapte. Această nesiguranţă te va urmări şi în relaţii, deoarece eşti dispus la multe compromisuri pentru a evita o despărţire.

Gemeni - Tu ai o viaţă socială activă şi îţi place să îţi petreci timpul în jurul oamenilor. Nu suporţi rutina şi schimbi mereu, atât locurile, cât şi oamenii din viaţa ta. Îţi place provocarea, iar teama ta cea mai mare este să fii nevoit să trăieşti în acelaşi loc pentru mult timp. Vei dori, la un moment dat, să te stabileşti şi tu, dar trebuie să fie iniţiativa ta, pentru că şi cea mai mică presiune o vei simţi ca pe o insuportabilă povară.

Rac - Eşti un familist convins! Modul tău preferat de a-ţi petrece timpul este alături de familie, gătind şi făcându-i fericiţi pe cei dragi. Cea mai mare teamă a ta este să îţi pierzi casa, rudele sau persoana iubită. Nu crezi că se poate întâmpla ceva mai rău decât o spargere, o despărţire sau o catastrofă naturală.

Leu - Firea ta impunătoare lasă impresia că nu îţi este teamă de nimic. Eşti o persoană curajoasă, însă eşti dispus să îţi asumi riscuri doar pentru că ştii că vei primi atenţie după aceea. Nu te sperie gândul că ar trebui să sari în foc, pentru a-ţi proteja imaginea, dar nu suporţi ideea că ai putea rămâne singur. Lipsa oamenilor din jurul tău, care să îţi acorde atenţie, este cea mai mare temere a ta.

Fecioară - Eşti cea mai perfecţionistă şi mai critică persoană din zodiac. Chiar dacă nu vrei să fii răutăcios, nu te poţi abţine să nu observi detaliile care te nemulţumesc şi să încerci să repari. Eşti o persoană organizată şi îţi place curăţenia, aşa că nu este de mirare că cel mai tare îţi este teamă de haos şi dezordine.

Balanţă - Îţi faci prieteni cu uşurinţă şi îţi câştigi rapid popularitatea, atunci când mergi într-un cerc nou. Iubeşti să lucrezi în echipă şi faci tot ce poţi pentru a mulţumi pe toata lumea. Cel mai tare îţi este teamă de nedreptate şi de singurătate.

Scorpion - Eşti o persoană profundă, emoţională şi posesivă, iar toată viaţa ta tânjeşti să îţi găseşti jumătatea. Nu degeaba se spune ca Scorpionii fie te iubesc, fie te urăsc. Cea mai mare teamă a ta este să fii trădat, înşelat ori minţit şi ai nevoie de ani întregi, pentru a-ţi reveni din aceste dezamăgiri.

Săgetător - Eşti o persoană norocoasă, optimistă şi plină de energie. Indiferent de obstacolele pe care le întâlneşti, ai credinţa că lucrurile se vor rezolva până la urmă. Ai ţeluri mari în viaţă, dar nu eşti dispus să faci niciun compromis pentru a le îndeplini. Cea mai mare teama a ta este să fii nevoit să te supui regulilor.

Capricorn - Îţi doreşti să devii o persoană de succes, iar odată ce se întâmplă asta vrei ca meritul să îţi fie recunoscut. Eşti dispus să stai peste program şi să îţi sacrifici viaţa personală, pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti profesional. Reputaţia este foarte importantă pentru tine şi nu vrei să faci nimic lipsit de moralitate sau nedrept pentru a ajunge în vârf. Cea mai mare teamă a ta este să îţi pierzi locul de muncă (sursa de venit).

Vărsător - Eşti o persoană care caută linişte şi urăşti să vezi că altcineva este tratat nedrept. Îţi place să te implici în activităţi caritabile, iar cea mai mare teama a ta este să nu fii lăsat să îţi duci misiunile la bun sfârşit.

Peşti - Poţi simţi imediat durerea celorlalţi, pentru că eşti o persoană sensibilă şi îţi place să îi ajuţi pe ceilalţi. Ai lumea ta, iar cea mai mare teamă a ta este să fii nevoit să cobori cu picioarele pe pământ. 

Lasă un comentariu