Investiţii pentru reabilitarea bazei sportive la LICEUL CU PROGRAM SPORTIV „SZASZ ADALBERT" DIN TÂRGU-MUREŞ

Distribuie pe:

Dl Claudiu Maior, consilier personal al primarului municipiului Târgu-Mureş, într-o vizită efectuată, luni, 24 aprilie a.c., la Liceul cu Program Sportiv ,,SZASZ ADALBERT" din Târgu-Mureş, s-a arătat optimist în ceea ce priveşte demararea cât mai repede a lucrărilor de reabilitare a bazei sportive în aer liber a liceului, precum şi în ceea ce priveşte finalizarea acestora până la finele anului 2107.

,,Banii au fost alocaţi de Consiliul Local, sumele vor ajunge undeva până la 1,5 milioane lei, şi sperăm că vom finaliza până la sfârşitul anului toate lucrările ce vor avea loc" - a subliniat dl Claudiu Maior, consilier personal al primarului municipiului Târgu-Mureş.

De asemenea, a ţinut să-l felicite pe directorul LPS din Târgu-Mureş, prof. Csiki Zsolt, spunând că ,,este un om care se implică şi chiar doreşte să se facă lucruri frumoase la liceu" - a afirmat dl Claudiu Maior.

Vorbind despre investiţii şi importanţa lor, directorul Liceului cu Program Sportiv ,,SZASZ ADALBERT" din Târgu-Mureş, prof. Csiki Zsolt, a arătat: ,,Cereri pentru investiţii au fost în mai mulţi ani consecutiv. Anul acesta, aşa se pare că am început cu dreptul şi sperăm ca baza sportivă, care ne doare cel mai mult, să fie finalizată, pentru că avem foarte multe grupe şi ramuri sportive pentru care nu ne ajung sălile de sport pe care le avem în incinta liceului pentru a ne putea desfăşura activităţile. Din acest motiv, suntem nevoiţi să mergem şi în alte şcoli şi pe alte terenuri de sport, dar dacă se construieşte o bază sportivă la noi, atunci vom putea aerisi restul terenurilor şi o să aibă acces alţii.

Este vorba de o pistă de alergare pentru atletism, de 90 m, două terenuri sintetice pentru fotbal 5+1 sau minifotbal şi un teren de baschet din tartan", a precizat prof. Csiki Zsolt, directorul liceului.

Lasă un comentariu