CINE SE TEME DE "PUNTI„?!?UNDE DAI SI UNDE CRAPASAU„ GRIJA"PATRIOTULUI NATIONALE„!

Distribuie pe:

Dupa cum se stie, vineri, 23 mai a.c., la invitatia Asociatiei "Punti de lumina�, reputatul scriitor Radu Theodoru a fost prezent la Targu-Mures, pentru a-si lansa unul dintre cele mai recente volume: "Francmasoneria. Pro si contra�. Manifestarea s-a bucurat de interesul scontat, autorul fiind insotit de generalul dr.Mircea Chelaru � unul dintre prezentatorii cartii si in Capitala, cu putina vreme in urma, si de George Savu, reprezentantul editurii bucurestene "Paco�, oaspetilor alaturandu-li-se prestigioase gazde: scriitorul Lazar Ladariu, redactorsef al cotidianului "Cuvantul liber�, presedinte al ASTREI muresene, prof.univ.dr.Vasile Dobrescu, prof.univ.dr.Cornel Sigmirean si, evident, subsemnata, ca autor de proiect si moderator. Public numeros, succes eclatant.

Nu revin asupra manifestarii, s-a comentat suficient la vremea respectiva. Lucrurile sunt cunoscute. Ceea ce se cunoaste mai putin si, recunosc, nici eu nu stiam, fiindca nu i-as mai fi intins mana persoanei "politicoase� care m-a monitorizat pe tot parcursul prezentei celor doi generali la Targu-Mures, este ostilitatea virulenta cu care anumite persoane din grupari mai mult sau mai putin oculte s-au grabit sa impiedice desfasurarea lansarii, improscand cu noroi si calomnii atat asociatia, cat si pe membrii ei.

Iata ce posta "avant la lettre�, pe blogul personal, arhitectul Adrian Grigoriu, acuzandu-ma indirect de tentativa de crima si instigand cititorii, Ex-candidatul PNDC, in 2012, la Primaria Capitalei fiind prezent ulterior in Sala "Tonitza�, secondat, la randu-i, spre surprinderea mea, de un membru din staff-ul Vetrei Romanesti. Nu-i dau inca numele, vom aborda altadata subiectul. Cititi si va minunati:

"ACTIVITATI SUSPECTE IN JURUL PATRIOTILOR ADEVARATI!!! Dati si voi �Share� si fac un apel la patriotii care pot face ceva sa actioneze sa ne protejeze marele patriot Radu Theodoru, sa preintampine un eveniment nefast. Dl. General are 90 de ani si orice se poate atribui varstei. Eu sunt martor ca este intr-o stare de sanatate foarte buna, alert si mobil, nu este nici un motiv de suspiciune privind probleme medicale, asadar ........ daca ar pati ceva, cu certitudine nu ar avea o cauza medicala. Vedeti si aici postarea mea la lansarea de acum 2 luni: https://www.facebook.com/adrian.grigoriu.ro/ posts/2029442207194680�

Am vazut-o si m-am lamurit.

Spre linistirea spiritelor, precizez ca pe domnul general Radu Theodoru � incantat de lansare si aflat in cea mai buna forma fizica - si pe editorul sau i-am condus personal, a doua zi dupa lansare, cu un taxi, la gara din Sighisoara, de unde aveau sa fie "recuperati�, pe sest, de acelasi personaj "grijuliu�, cu masina personala. Nu as fi reactionat catusi de putin la toata mascarada si la acest pueril "scenariu�, daca din lipsa de altceva mai bun nu as fi lecturat si o alta mizerie postata pe blogul aceluiasi:

"ESTE SAU NU ESTE IN PERICOL VITEAZUL GENERAL RADU THEODORU? Sa ne protejam patriotii! Sunt ingrijorata de initiativa unei asociatii, �Punti de lumina� care a anuntat organizarea lansarii cartii: �Francmasoneria pro si contra� scrisa de viteazul general (r.) RADU THEODORU, pentru joi, 22.05.2014, la Tg.-Mures (n.n. - inexact, madam, era vineri, 23 mai, aveti probleme cu calendarul!).

Este un adevarat erou, care si-a riscat viata scriind cartai prin care a desconspirat (n.n. � redau ad literam discursul semnatarei, pentru autenticitate!) atacul clandestin asupra poporului nostru din ultima suta de ani, de cel mai mare interes, alaturi de alte cateva zeci de carti, fiind �Romania ca o prada��.

Cum stam cu "limba de lemn�, pe care o amendati in cazul celor care se exprima live, stimate Adrian Grigoriu? http://arhiva-romanilor.blogspot.ro/2012/ 01/radu-theodoru-romania-ca-o-prada.html

Dar "frumusetea� textului abia de aici incepe, filiatia targumureseana a� inspiratiei fiind mai transparenta decat o iie "cu adevarat dacica�: "Sunt ingrijorata pentru ca se stie ca Asociatia condusa de Mariana Cristescu este sub influenta gen. Mircea Chelaru, mason cunoscut (n.n. � De unde se stie, cine a emis ineptia asta? Generalul imi este prieten, aflu de la Dvs. ca e mason cunoscut!); ca Mariana Cristescu este redactor cultural la publicatia nationalista �Cuvantul liber� pe care unii spun (n.n. � Banuiesc eu cine, astept o confruntare fatisa, daca au curaj!) ca ea a avut un rol important sa fie dusa pe linie moarta (n.n. � Sunteti in eroare totala, publicatia "nationalista� e bine mersi, ceea ce v-as dori si Dvs!); ca aceeasi asociatie a publicat cartile gen. Chelaru (�Romania molusca�) si ale fiilor sai, carti a caror valoare este pusa sub semnul intrebarii.� Minciuni, rautati, venin�, refulari de doi bani!

"Romania molusca� , cartea generalului Mircea Chelaru, a aparut la editura bucuresteana "Semne�. As fi fost onorata sa o editez eu. Nu-i timpul pierdut pentru o reeditare. Ne-ati dat o idee. Iar cartile tinerilor sunt foarte bune. In plus, neaflandu-se in librarii, din cauza tirajului rezervat, deci neexpuse lecturii, nu stiu cine si-ar putea permite sa emita judecati de valoare. Ba stiu: cei care "ne iubesc�! Nicio noutate, asadar! Dar sa continuam lectura textului Adrianei Mihai, parca asa se numeste internauta pana acum cu desavarsire necunoscuta:

"Lucrurile se leaga prin faptul ca publicatia �Cuvantul Liber� este considerata organul de presa al Vatrei Romanesti (n.n. � inexact, este cotidian independent, chiar daca redactorul-sef al ziarului si Mariana Cristescu sunt membri ai Vetrei inca de la nasterea ei targumureseana!), organizatie patriotica compusa din 750.000 de patrioti, dar care din 1991 pana in prezent a fost condusa direct si indirect de dr. Zeno Opris, care este in mod foarte discret si presedintele organzatiei Lions Club din Tg. Mures, ceea ce explica multe, mai ales inactiunea Vatrei Romanesti in intereres national http:// www.ziaruldemures.ro/index.php?id=25&tx_ttnews%5Btt_news%5D=631 Ingrijorarea mea este justificata de destinul altor mari patrioti: - Octavian Goga se pare ca a murit otravit la receptia care a urmat unei lansari de carte la Cluj. http://www.ziaristionline.ro/2011/09/28/cazul-ucideriil u i - o c t a v i a n - g o g a - p r i n - o t r a v i r e - a r - p u t e a - f i - r e d e s c h i s / - Marele istoric George Buzatu, a murit exact acum un an dupa o lansare de carte la Barlad, existand suspiciunea ca a fost otravit la receptia organizata dupa eveniment. - http://www.ziaristionline.ro/2013/05/20/moartea-unui-mareistoricprofesorul-gheorghe-buzatu-ultimele-aparitii-publice-la-targul-decartede-la-barlad-si-la-lansarea-lui-larry-watts-de-la-iasi-video/ Poate sunt mai ingrijorata decat ar trebui sa fiu dar prea multe coincidente care justifica o oarecare suspiciune. Imi fac datoria sa atrag atentia patriotilor romani asupra unui aspect fata de care exista suspiciuni justificate sau nu!� Sa-ti fie rusine, madam! Suspiciuni nu au existat nicio secunda decat in capetele bolnave ale celor usor de manipulat. "Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia� � spune un proverb romanesc. Imi rezerv dreptul de a-i actiona in judecata pe cei doi, pentru prejudiciile de imagine pe care le-au dus persoanei mele si Asociatiei "Punti de lumina�. Fiind un proiect cu caracter privat, accesul in sala nu va fi permis de acum incolo decat persoanelor agreate de organizatori.

Apropo, urmatoarea editie a "Puntilor de lumina� va avea loc in ziua de 18 iulie, la aceeasi ora, si in acelasi spatiu. Invit toti prietenii!

Lasă un comentariu