Programul festivitatilor de 1 Decembrie, in municipiul Reghin

Distribuie pe:

ZIUA NATIONALA A ROMANIEI, ca si in anii precedenti, va fi marcata de catre Primaria municipiului Reghin printr-o suita de evenimente artistice menite sa aduca in centrul orasului reghinenii pentru a marca aceasta zi de mare importanta istorica.
Evenimentul va debuta in fata Primariei municipiului Reghin, unde invitatii impreuna cu reghinenii vor intampina parada militara.

La ora 15,00 va incepe spectacolul folcloric in aer liber, in zona centrala dintre cele doua parcuri, spectacol care reuneste o seama de artisti consacrati.

In deschidere vor sustine recitaluri:

� Ciprian Istrate, Mihaela Istrate si Grupul de jandarmi Mureseni;

� Leontina Pop, Dorina Oprea, Ionela Morutan, Livia Harpa, Livia Sorlea, Andrei Romanica, Ovidiu Furnea;

� Orchestra Casei de Cultura "Eugen Nicoara" din Reghin, Doru Pop, Maria Neag, Sorin Pantea, Anca Branea-Neamtu, Ana Crisan, Dumitru Gliga, Mihaela Lates Botos, Gabriela Merdariu, Corina Florea-Covaciu, Dan Aurelian Stefan, David Puscas, Cristian Taran, Florina Oprea.

La ora 18�� vor urca pe scena si ne vor incanta cu repertoriul selectat, solistii de muzica populara Laura Lavric si Gheorghe Rosoga.

Surprizele nu se vor termina aici, la ora 20��urmand a urca pe scena solistul de muzica populara Aurel Tamas cu orchestra acestuia.

La ora 21�� va concerta CONNECT-R.

Evenimentul se va incheia cu un foc de artificii care va fi un spectacol deosebit, pe care Consiliul Local si Primaria municipiului Reghin il ofera reghinenilor.

Dragi reghineni, va asteptam sa sarbatorim impreuna aceasta zi de mare insemnatate istorica.

Primar,

Lasă un comentariu