Concurs local
"Din tainele
lumii inconjuratoare""/>

La Gradinita cu Program Prelungit "LICURICI"
Concurs local
"Din tainele
lumii inconjuratoare"

Distribuie pe:

Gradinita cu Program Prelungit "Licurici" Tg.-Mures, structura in cadrul Scolii Gimnaziale "Liviu Rebreanu"
Tg.-Mures a organizat vineri, 22 noiembrie 2013, prima editie a concursului "Din tainele lumii inconjuratoare". Concursul a fost organizat pe doua sectiuni: Concurs pe echipe si sectiunea Desen-expozitie.

Activitatea a fost coordonata de inspector scolar invatamant preprimar prof. Irina Trifan, director prof. Gheorghe Nistor si director adjunct Raluca Matei, Scoala Gimnaziala "Liviu Rebreanu", structura Gradinita cu Program Prelungit "Licurici" Tg.-Mures.
La sectiunea Desen s-a realizat o expozitie cu lucrari trimise de copiii de la diferite gradinite.

La sectiunea Concurs pe echipe au participat 16 prescolari din urmatoarele unitati: Gradinita cu P.P. Nr. 12 Tg.-Mures, Gradinita cu P.P. Nr. 6 Tg.-Mures, Gradinita cu P.P. Nr. 10 Tg.-Mures, Gradinita cu P.P. Nr. 15 Tg.-Mures, Gradinita cu P.P. "Randunica" Tg.-Mures, Gradinita cu P.P. "Raza de Soare" Tg.-Mures, Gradinita cu P.P. "Licurici"

Tg.-Mures, Gradinita cu P.P. "Dumbrava Minunata"

Tg.-Mures, Gradinita cu P.P. "Codrisor" Tg.-Mures, Gradinita cu P.P. Nr. 4 Reghin, Gradinita cu P.P. Nr. 5 Reghin.
Prescolarii au format 4 echipe si au rezolvat sarcinile cerute dupa metoda Ciorchinelui si Piramida. Copiii au dat dovada de mult curaj, deoarece nu au cunoscut membrii echipei, de multa stapanire de sine, solidaritate, colaborare, s-au ajutat unii pe altii, si-au impartasit idei.

Concursul a debutat cu un mic joc Amesteca-Ingheata-Formeaza perechi pentru a se saluta si a face cunostinta.

Atmosfera in care s-a desfasurat actiunea a fost una de joc si voie buna, datorita pe de o parte dezinvolturii si usurintei cu care s-au adaptat copiii la tipicul concursului si, pe de alta parte, efortului organizatorilor (Gradinita cu Program Prelungit "Licurici" Tg.-Mures) de a "imbraca" intreaga activitate intr-o maniera specifica jocului si bunei dispozitii.

Bagajul impresionant de cunostinte pe care fiecare prescolar si la etalat in cadrul probelor de concurs au permis juriului de specialitate, format din inspector scolar invatamant preprimar prof. Irina Trifan, director prof. Dorina Sarmasan _ Gradinita cu P.P. Nr. 12 Tg.-Mures, director prof. Gheorghe Nistor, director adjunct Matei Raluca si doamnele educatoare care au insotit prescolarii,

sa incununeze eforturile copiilor prin acordarea de premii si cadouri fiecarui participant.

Astfel, fiecare premiant a adus bucurie si implinire propriilor educatoare, confirmand inca o data daruirea profesionala si calitatea actului educational desfasurat in invatamantul prescolar.

Director adjunct,

Concurs local
"Din tainele
lumii inconjuratoare"">

Lasă un comentariu