SE FURA CHIAR SI DIN... CIMITIRE

Distribuie pe:

In cursul zilei de ieri, 14 noiembrie a.c., in jurul orei 15.50, jandarmi din cadrul Gruparii Mobile Mures aflati in misiune, in sistem integrat cu lucratori de la Politia Municipala Mures, au procedat la intocmirea unor acte procedurale pentru o persoana de sex masculin, care a fost surprinsa intr-un cimitir din oras, cu o vaza pentru flori, din fier forjat, cantarind aproximativ 15 kg, vaza ce nu a putut-o justifica.

In fapt, este vorba de un barbat, care se afla intr-un "tintirim" din municipiul Targu-Mures si care a sustras, de pe un mormant aflat in incinta, o vaza din metal, in forma de triunghi, avand o greutate de aproximativ 15 kg, pe care acesta (din declaratiile lui) avea intentia sa o valorifice intr-un centru de colectare fier vechi.

Organele de ordine au trecut la interceptarea si identificarea persoanei respective, aceasta numindu-se K. Bella, din Targu-Mures, iar din discutiile purtate, acesta recunoaste faptul ca se afla in cimitir cu intentia de a sustrage bunuri din metal si a le comercializa la un centru de colectare fier.

Persoanei in cauza i-au fost intocmite actele premergatoare inceperii urmaririi penale, pentru fapta de "furt", fapta prevazuta si sanctionata de Codul Penal.

Bunul a fost ridicat de la faptuitor, pe baza de dovada, si restituit, pe baza de proces verbal, administratorului cimitirului.

COMPARTIMENTUL RELATII PUBLICE

Lasă un comentariu