Dedeman, aproape de mureSeni

Distribuie pe:

Dedeman, lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital 100% romanesc, si-a deschis vineri, 25 octombrie, magazinul din Targu-Mures, cel de-al 5-lea din planul de investitii pentru 2013, pentru a fi aproape de oameni si de nevoile acestora si in judetul Mures. La deschiderea oficiala de joi, 24 octombrie, au participat primarul Dorin Florea, vicepresedinte Consiliului Judetean Mures, Lokodi Edita Emoke, si alti invitati de marca din mediul de afaceri si din cadrul autoritatilor publice locale.

Situat la iesirea din Targu-Mures spre Sighisoara, pe B-dul "1 Decembrie 1918" nr. 307, magazinul acopera o suprafata de 13.700 mp si dispune de o parcare proprie cu 392 de locuri. Cu ocazia deschiderii, cei de la Dedeman au pregatit oferte speciale pentru clientii mureseni pentru ca misiunea companiei este de a oferi oamenilor produse care sa le imbunatateasca confortul, dar si solutii de optimizare a costurilor. "In cel mai nou magazin al retelei noastre am creat un spatiu in care am pus un accent deosebit pe relatia si interactiunea cu clientii, cu scopul de a le oferi produse care sa-i ajute sa-si imbunatateasca confortul. Cei care isi construiesc o casa de la zero sau dezvoltatorii imobiliari pot gasi solutii de optimizare a costurilor pentru proiectele lor. De-a lungul celor 21 de ani de existenta am construit un brand care exercita asupra oamenilor o atractie emotionala, dar si una rationala. Clientii ne aleg de multe ori pe noi pentru ca suntem romani si am reusit sa tinem piept marilor concerne internationale si suntem recunoscuti pentru ca avem cele mai bune servicii pe langa ofertele cele mai bune si competitive", a mentionat Dragos Paval, presedintele companiei Dedeman.

Donatie pentru invatamantul targumuresean

Pentru a rasplati sprijinul acordat de autoritatile locale, care au facut posibil deschiderea noului magazin in trei luni si jumatate, Dragos Paval i-a inmanat primarului Dorin Florea un cec in valoare de 30.000 lei pentru a cumpara din magazin materiale pentru renovarea unei scoli sau a unei gradinite din municipiul Targu-Mures. La randul sau, primarul municipiului a laudat rapiditatea cu care compania a reusit sa construiasca magazinul si a incurajat mediul de afaceri din Targu-Mures. "Intr-o discutie foarte scurta la mine in birou mi-a spus ca nu are de ce sa piarda vremea, pentru ca vrea sa serveasca clientul si afacerea pe care o conduce. Rezultatul se vede acum. In trei luni si jumatate de la acea intalnire, ne aflam astazi in acest magazin.", a precizat Dorin Florea.

45 mii de produse

Noul magazin Dedeman din Targu-Mures isi asteapta clientii cu o gama extinsa de produse pentru constructii, gradina si amenajari, un ambient placut si organizare intuitiva a raioanelor, showroom de gresie si faianta pentru mai multa inspiratie si suficiente case de marcat. Totodata, muresenii vor beneficia de consultanta gratuita din partea echipei de 182 de angajati specializati, care le vor oferi cele mai bune sfaturi pentru toate planurile lor. In magazinul din Targu-Mures sunt comercializate peste 45.000 de articole, precum materiale de baza in constructii, gresie si faianta, instalatii termice, instalatii sanitare, instalatii electrice, mobila, decoratiuni interioare, electrocasnice si electronice, utilaje, scule si accesorii si produse pentru gradina, toate la un raport ideal calitate/pret.

Lasă un comentariu