Topul firmelor mureșene - 2014

Distribuie pe:

Primarul municipiului, dr. Dorin Florea, a participat joi, 30 octombrie, la festivitatea prilejuită de împlinirea a 24 de ani de la înființarea Camerei de Comerț și Industrie a Județului Mureș, manifestare în cadrul căreia au fost decernate premiile de excelență firmelor mureșene cu rezultate deosebite în dezvoltarea mediului economic și de afaceri local.

„Funcționarea neîntreruptă, timp de peste două decenii, a acestei prestigioase instituții dovedește că seriozitatea, profesionalismul, consecvența și valoarea își spun cuvântul chiar și în condiții mai puțin prielnice. Este, în același timp, o dovadă că Târgu-Mureșul rămâne racordat celor mai noi tendințe ale competiției economice pe plan național și internațional", a afirmat, în alocuțiunea rostită, primarul Dorin Florea.

Relația dintre municipalitate și Camera de Comerț și Industrie a Județului Mureș este bazată pe colaborare și promovare a intereselor comunității mureșene, activitățile organizate în comun (târguri, expoziții, conferințe pe teme economice) etc. reprezentând o componentă de bază a preocupărilor celor două instituții pentru dezvoltarea economică a orașului. „Această colaborare ne permite, pe de altă parte, să venim în întâmpinarea dorințelor populației, prezentând cele mai noi și interesante oferte din sectorul economic și dând firmelor mureșene posibilitatea de a ridica ștacheta calității, de a se ralia standardelor impuse de piață", a precizat primarul municipiului, adresând felicitări organizatorilor și participanților la ediția din acest an a Topului firmelor din județul Mureș.

Lasă un comentariu