La Sighișoara 10 ani de excelență în handbal

Distribuie pe:

Centrul Național de Excelență Marian Cosma aniversează anul acesta zece ani de la înființare, zece ani de când excelența sighișoreană s-a impus pe culmile handbalului de performanță în țară și în lume.

Astăzi, 4 noiembrie 2014, muni-cipiul Sighișoara va marca așa cum se cuvine evenimentul aniversar, prilej cu care vor fi prezenți la Sighișoara oaspeți de marcă, personalități care au contribuit la înființarea, organizarea și buna desfășurare a activității Centrului Național de Excelență Marian Cosma.

Au confirmat participarea ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela SZABO, ministrul Educației Naționale, Remus PRICOPIE, Cristian GAțU, președinte al Federației Române de Handbal la înființarea Centrului de Excelență, precum și oficialități ai ministerului de resort, ai Federației Române de Handbal, ai Inspectoratului Școlar Județean Mureș, oficialități locale.

Evenimentul se va derula după următorul program:

11.30 _ 12.30 _ meci demonstrativ_ Sala Polivalentă „Radu Voina"

13.00 _ 14.00 - ceremonie de decernare a plachetelor aniversare _ Sala festivă a Primăriei municipiului Sighișoara

„Acum zece ani, orașul nostru a fost ales, deloc întâmplător, pentru a fi gazda unui centru de excelență în handbal. Sighișoara se numără între primele trei orașe din țară cu tradiție în ceea ce privește sportul de performanță, și în special handbalul. De la înființare și până în prezent, Centrul Național de Excelență Marian Cosma a fost o reală pepinieră de talente în acest domeniu. A descoperit și promovat foarte mulți sportivi care practică handbalul de performanță la nivel de Liga Națională și Divizia A, unii dintre aceștia fiind componenți ai Lotului Național de Seniori." _ Ioan Dorin DĂNEȘAN, primarul municipiului Sighișoara.

Lasă un comentariu