„Carnavalul toamnei" în Ațintiș

Distribuie pe:

În după-amiaza zilei de 24 octombrie 2014, începând cu ora 16.00, Școala Gimnazială Ațintiș a organizat o activitate extrașcolară închinată toamnei, care combină sărbătorirea bogatului anotimp în care ne aflăm, practicată de mult timp pe meleagurile noastre, cu mai nou preluata sărbătoare a Halloween-ului, preluată de la la americani, organizată de doamna profesor Lup Ana, directorul școlii, și doamna profesor învățământ primar Mocan Olivia, în parteneriat cu Primăria Ațintiș. La activitate au participat toate cadrele didactice ale școlii, precum și din structura Scoala Primară Cecălaca și Școala Primară Iștihaza: Banea Viorica, Csegoldi Mihaela, Deteșan Valer, Dan Rodica, Baki Eva, Sopterean Ioan, Tocaciu Diana, Păcurar Zoița, Olaru Marius, Balogh Ibolya, Bologa Melinda. Organizatorii au pregătit pentru copii diferite concursuri pe teme specifice: Cea mai bună costumație de carnaval, Cel mai frumos dovleac, Cea mai frumos ornată clasă, Cel mai interesant eseu despre Halloween, la care au participat pe categorii de vârstă: preșcolarii și elevii claselor primare și elevii claselor gimnaziale. Juriul concursului a fost format din: Balogh Ibolya - învățătoare, Bologa Melinda - educatoare, Bârlă Cristina - administrator patrimoniu Liceul Tehnologic nr. 1 Luduș. Premiile, constând în dulciuri și diplome, au fost asigurate de către primarul localității Ațintiș, Halmagyi Zoltan, din fonduri proprii.

Activitatea a adunat în curtea școlii aproape toată comunitatea locală: părinți, bunici, unchi, mătuși, fiind deja o tradiție în localitate.

Totul s-a încheiat cu o seară distractivă la care au participat elevii claselor V-VIII, supravegheați de profesorii școlii.

Lasă un comentariu