Aceasta a fost denumirea superspectacolului care a avut loc vineri, 7 noiembrie, la Casa de Cultură „Mihai Eminescu", populată la refuz de un public iubitor de cântec, dans și poezie, care a dat curs invitației venite din partea Primăriei, a societății de prietenie româno-franceze „Amiciția", a Despărțământului „Gheorghe Oprean" al Asociațiunii ASTRA , la inițiativa unui nucleu de iubitori de cultură, format din prof. Claudia Vodă, înv. Ani Vanda, a soților informaticieni Cristina și Sorin Surdu, a inginerei Teodora Sprânceană, a poetei Viorica Fierdan, în jurul cărora s-au raliat poate tot ce are mai valoros Târnăveniul în domeniul cultural-artistic.
Un scenariu conceput ca de veritabili profesioniști, pentru un program parcurs într-o succesiune perfectă, timp de peste două ore, au evoluat Ansamblul coralei „Amicii", dirijat de prof. Ilie Andrei, cu trei piese frumoase, bine primite de spectatori, acompaniate la orgă de Horațiu Marcoș, au recitat, apoi, din creațiile proprii: Ani Vanda, Claudia Vodă, Teodora Sprânceană, Rica Fierdan, Voirica Șutu; a încântat, din nou, prin sensibilitatea sa interpretativă, Ștefan Csjievska. Adaosul calitativ a fost vocea, felul în care s-au interpretat în diferite genuri, de la pop la romanțe, melodiile selectate, în prim-plan fiind Claudia Vodă, Ani Vanda, Cristina Surdu, Teodora Sprânceană și mai ales Sorin Tătar și Norica Coman. Trebuie menționat elevul saxafonist Răzvan Mureșan, sau duetele Andrada Butoi - Daniel Marian, Denisa Boar - Alex Bunea sau perechile de dans modern Andreea Rotar - Laurențiu Puia și puștii-promisiune: Alexandru Adam și Andreea Rotar, acompaniați de aplauzele ritmate ale sălii, și monologul lui Sorin Savu.
Alte două evoluții trebuie apreciate, mai întâi cea a Ansamblului „Junii Târnavelor", pentru componența numerică, pentru dinamismul interpretării, acuratețea execuțiilor, frumusețea costumelor și pentru adevăratul fenomen de masă participativă provocat în rândul tinerilor din oraș, prin și pentru profesionalisnul său de către instructorul Vasile Trâmbițaș.
Cealaltă evoluție a venit din partea fanfarei „Armonia", creată, pregătită și manageriată de soții Manuela și Wilhem Halmen, de-acum cu renume de nivel național, și nu numai, obținut prin munca depusă de-a lungul celor zece ani de activitate. De admirat este componența, din copii, tineri și adulți, înzestrarea instrumentală, vastitatea și diversitatea repertoriului și, mai ales, calitatea interpretării, toate acestea făcând să fie pe merit apreciată.
Cu pricepere a fost încadrată, printre momentele artistice, o interesantă paradă a modelelor vestimentare concepute de tânăra creatoare Noemi Szocs, care are frumoase perspective de a fi promovată în lumea modelingului național, ținutele ei elegante fiind completate de interesantele coafuri imaginate de hair-stiliștii Arnold Markos și Lăpădatu Giancu.
Pentru final, se poate spune că, dacă cineva ar fi participat în premieră la această manifestare, ar fi tentat să creadă că a fost martor la un veritabil spectacol de profesioniști și că efortul celor care l-au pregătit și l-au interpretat a primit recompensa meritată prin ropotele de aplauze ale sălii și dorința unei noi întâlniri poate chiar de… „Dragobete". Felicitări organizatorilor, felicitări Claudia, Vanda, Rica, și Teo&Company.