ROMÂNII NU MAI SUNT STĂPÂNII ROMÂNIEI!? (I)

Distribuie pe:

Oare știe domnul Liviu Dragnea (ministrul Dezvoltării Regionale și a Administrației Publice), cel atât de pripit în problematica fragmentării teritoriale a României în 8 sau 9 regiuni, că România este prezentată oficial ca o țară cumpărată de străini (fără a fi dat un ban - n.a.) și la cheremul intereselor acestora? Cu siguranță că, printre cei care ne conduc politic viețile, în interminabila tranziție spre… dezastru, sunt desigur mulți care știu ceea ce poporul nostru, cu ai lui ziariști și istorici „de calibru", habar nu are! Sau poate că, unii, doar se prefac că nu pricep! Faptul că am fost vânduți, adică tranzacționați ca niște obiecte fixe în târg, în beneficiul unor cumpărători versați, care demult își propun să pună mâna pe bogăția și conducerea întregii lumi, s-a declarat practic în public, oficial, la cel mai înalt nivel politic al reprezentanților statului Israel. Mai întâi a făcut-o președintele Shimon Peres, în 2007, care a subliniat, la o recepție aniversară, succesul țării sale de a fi cumpărat România, Ungaria, Polonia și Manhattan! Și, fiindcă la noi în țară declarația respectivă nu a stârnit niciun fel de reacție oficială sau neoficială, ea a fost preluată și repetată, în 2012, tocmai poate pentru a ni se fixa mai bine, în conștiința colectivă, de către prim-ministrul Benjamin Netanyahu!

Ca să înțelegem și mai bine cum este cu „dreptul de proprietate" al unei națiuni asupra altor națiuni, mai ales când aflăm că reputatul prof. univ. Ion Coja scrie despre unele pregătiri subterane că pe teritoriul României (oare în care regiune ?) să fie transbordați în caz de evenimente excepționale nu mai puțin de un milion de cetățeni israelieni, de același neam deci cu cei care ne-au șicanat legile țării începând chiar cu prima Constituție din 1866, ar fi mai mult decât necesar ca și noi - românii de rând - să cunoaștem cât de puțin din istoricul prin care am fost în mod deliberat transformați într-o colonie de niște capete de stat „ascunse" în spatele ușilor închise.

În primul rând, evreii sioniști (care ne-au cumpărat) s-au gândit să ne subjuge ca popor, adică să scoată bani - indiferent de moralitatea mijloacelor folosite - până și din morți! Au reușit să obțină „bani frumoși" și din specularea morților pentru că, inaugurând un caz unic în analele țări, acuzate de participarea sub diferite forme la uciderea evreilor din Holocaust, considerat exclusiv un caz unic de suferință în masă, fie să îi despăgubească în bani, fie cu alte valori materiale: de exemplu, Elveția, deși în evidențele ei bancare exista o sumă mult mai mică de depuneri nerevendicate, a fost obligată să le dea 1,2 miliarde de dolari; „marea" Germanie nu s-a opus nici ea cererii lor, decontându-le până acum 60 miliarde de dolari; a urmat apoi ofensiva împotriva țărilor din Europa răsăriteană și așa sărăcite de război - iar România, datorită înțelegerii pe care au făcut-o cu prim-ministrul Adrian Năstase, „presat" să-și dea consimțământul cu condiția ca presa și opinia publică să nu afle nimic, a fost forțată și ea să achite Consiliului Mondial Evreiesc pentru Restituiri despăgubiri pentru Holocaust (pentru cele 280.000 - 380.000 de victime estimate de Comisia Elie Wiesel, instituită prin hotărâre guvernamentală românească, din ea făcând parte în majoritate evrei, dar și câțiva români, printre care Ioan Scurtu, incredibila sumă de 50 miliarde de dolari)! În paranteză fie spus, dacă însă România ar cere C.M.E. bani pe morții și victimele noastre ar trebui atunci să îi amintim de exterminarea a 150.000 de români (cu participarea și a evreilor din „Coloana a V-a") făcută după Ultimatumul sovietic de evacuare în anul 1940 a Basarabiei și nordului Bucovinei, precum și de cei peste 10.000 de români asasinați de unguri în Transilvania după cedarea nordului Transilvaniei către Ungaria la 30 august 1940 (atunci când unii evrei se declarau fericiți, după cum mărturisește sfidător însuși evreul Elie Wiesel: „Și mama mea s-a bucurat de schimbarea naționalității") sau de participarea lor la teroarea anti-românească, dintre 1946-'89, din vremea comunismului (atunci evreii erau plasați ca șefi în ministere, Poliție, închisori, lagăre de muncă forțată etc.)!

Lasă un comentariu