„Echilibru și armonie când avem copii?", seria de conferințe dedicate părinților, continuă cu o nouă ediție

Distribuie pe:

Ceainăria Mămicilor și Educatie.inmures.ro, cu sprijinul REEA, vă invită la cea de a doua ediție din seria de conferințe de parenting „Echilibru și armonie când avem copii?" Această nouă ediție va avea ca temă educația prin joacă și se va desfășura pe 29 noiembrie 2014, între orele 10:00 și 14:00, la Hotelul Grand din Târgu-Mureș.

Otilia Mantelers, instructor Parenting by Connection, trainer de Playful Parenting și Imola Ognean, specialist în educație preșcolară, vor vorbi despre cum putem crește copii deștepți folosindu-ne de joaca în familie, despre limbajul și funcțiile jocului și despre cum putem gestiona emoțiile în situații dificile pentru adulți, ca de exemplu atunci când copiii plâng, aparent fără motiv. Fiecare discurs este urmat de o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Participând la conferință, vei afla despre:

• Playful Parenting, ca mod de relaționare cu copiii;

• cum punem limite copiilor, fără pedepse și recompense;

• conștientizarea emoțiilor și a nevoilor copiilor;

• limbajul și funcțiile jocului;

• ciclul Conectare-Deconectare-Reconectare;

• cum se înving fricile copilăriei (teama de doctor, de moarte, de despărțirea de părinți etc.);

• cum folosim jocul în situațiile de rivalitate între frați;

• jocurile de auto-reglare emoțională;

• jocurile de stimă de sine;

• rolul terapeutic al poveștilor.

Pentru a participa la eveniment, este necesară înscrierea. Taxa de participare este de 25 de lei pentru un adult și vă puteți înscrie folosind formularul de pe pagina web http://parenting.topday.ro/inscriere/ sau vă puteți rezerva telefonic un loc, apelând 0265-26.48.56 sau 0770 99.65.02.

Cine sunt speakerii

Otilia Mantelers este instructor Parenting by Connection, trainer de Playful Parenting, formator acreditat CNFPA, psiholog în formare și specialist în joaca terapeutică cu copiii între 0-10 ani. Otilia este mama fericită a trei copii ce i-au schimbat viața complet. Și-a început cariera fiind contabil autorizat, dar ulterior a decis să devină psiholog și trainer de parenting. Începând cu 2011, Otilia a condus workshop-uri pentru părinți despre Playful Parenting și a făcut terapie prin joacă cu numeroși copilași.

Specialist în parenting la „Totul despre Mame", coordonator al colecției Parentaj la Editura Herald, viitor autor de carte de parenting, creator al conceptului Joc și Emoții, Otilia Mantelers prezintă cursuri precum „Joc și Emoții", "Rivalitatea între Frați", workshopuri despre agresivitatea copiilor și despre anxietatea de separare Imola Ognean este absolventă a Colegiului Pedagogic „Mihai Eminescu" din Târgu-Mureș și a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, specializarea psihologie, Universitatea „Babeș-Bolyai" din Cluj Napoca. A lucrat la Grădinița Nr. 9, „Codrișor", din Târgu-Mureș, ca profesor preșcolar titular, este redactor al portalului www.educatie.inmures.ro, proiect inițiat de compania REEA și avizat de Inspectoratul Școlar Județean Mureș. Imola activează și ca expert în educația preșcolară pe platforma www.ceainariamamicilor.ro.

Este redactor colaborator la editura Corvin din Deva, precum și la două reviste pentru copii în limba maghiară. A participat la numeroase workshop-uri, cursuri de perfecționare, dar, cel mai important, este mămica fericită a unui băiețel de 3 ani și jumătate.

Lasă un comentariu