Un gest pentru o viață

Distribuie pe:

Salvați Copiii România a demarat în acest weekend campania Un gest pentru o viață, prin care va promova în rândul publicului larg numărul de donații prin SMS 8833. Campania este menită să susțină Programul național de reducere a mortalității infantile, pentru modernizarea maternităților și a secțiilor de nou-născuți, precum și pentru oferirea de suport parental.

Inițiativă de acum vine în continuarea campaniei de strângere de fonduri Bun venit pe lume!, grație căreia, în doar doi ani (2012-2014), am reușit să echipăm cu aparate vitale 54 de secții de nou-născuți din 33 de județe ale țării, acordând, astfel, o șansă la viață pentru peste 10.000 de nou-născuți. În cadrul campaniei Un gest pentru o viață, strângem fonduri pentru 15 maternități din București, Argeș, Brașov, Caraș-Severin, Constantă, Dolj, Hunedoara, Iași, Mureș, Neamț, Suceava, Timiș și Vaslui. Mai multe informații, în comunicatul atașat.

Câteodată, ca să salvezi o viață este nevoie doar de un gest. În România există, în continuare, zeci de secții de nou-născuți în care copiii născuți înainte de termen se sting pentru că nu există suficiente incubatoare, în care eforturile medicilor sunt zădărnicite de lipsa unor minime dotări. De aceea, Salvați Copiii România continuă programul de dotare cu incubatoare a maternităților din România, prin campania de strângere de fonduri Un gest pentru o viață. Orice sprijin acordat, în acest sens, pentru promovarea numărului de SMS 8833 este binevenit.

Persoane de contact: Adina Clapa, coordonator program, adina.clapa@salvaticopiii.ro, tel. 021.316.61.76/Mirona Hrișcu, coordonator comunicare, mirona.hritcu@salvaticopiii.ro, tel. 0741.040.951.

Lasă un comentariu