CE ÎŞI DORESC BĂRBAŢII ŞI FEMEILE DE LA PARTENERII LOR

Distribuie pe:

Dintr-un sondaj realizat recent în Marea Britanie de către firma „Sugru", citat de descopera.ro, s-a aflat ce îşi doresc bărbaţii şi femeile de la partenrii lor de viaţă.

„Sondajul, care a implicat 2000 de cupluri stabile, a scos la iveală rezultate concludente în ceea ce priveşte felul diferit de a gândi al femeilor, comparativ cu bărbaţii. Femeile îşi doresc ca parteneii lor să fie curaţi şi ordonaţi, romantici, să repare lucruri prin casă, să asculte, să facă mai des curăţenie prin casă, să gătească, să socializeze, să gestioneze banii, să meşterească singuri diverse lucruri şi să... vorbească, în timp ce bărbaţii ar vrea ca partenerele să facă mai bine şi mai des sex, să gestioneze banii, să gătească, să fie ordonate, să socializeze, să asculte, să fie romantice, să se preocupe mereu de curăţenie, să aibă simţul orientării şi să... conducă maşina.

Sondajul a mai arătat că 6 din 10 cupluri au avut discuţii în contradictoriu ori chiar certuri aprinse după ce unul dintre membrii cuplului i-a vorbit partenerului despre aspectele legate de înfăţişare sau comportament, pe care ar fi fost de dorit să şi le schimbe. Femeile sunt mai înclinate decât bărbaţii să schimbe ceva la partenerul de viaţă şi tot femeile sunt cele care îi vorbesc mai des partenerului despre acest lucru.

Atributul cel mai important al unui partener este ca acesta să fie o persoană în care să ai încredere şi pe care să te poţi baza, dar important este şi să fie bun cu copiii sau să se priceapă la meşterit prin gospodărie, după cum au răspuns 60% dintre participanţi. Totuşi, cel mai important este ca oamenii să îşi accepte partenerii şi să-i înţeleagă, în loc de a încerca mereu să le schimbe felul de a fi", concluzionează specialiştii britanici.

Lasă un comentariu