„ÎN TRAFIC", de Alina Nelega, în cadrul ConectAct3

Distribuie pe:

Teatrul Naţional Târgu-Mureş Compania „Liviu Rebreanu"

Compania „Liviu Rebreanu" a Teatrului Naţional Târgu-Mureş anunţă o nouă reprezentaţie a spectacolului „ÎN TRAFIC" după piesa cu acelaşi nume, de Alina Nelega.

Spectacolul va avea loc vineri, 14 noiembrie 2014, ora 19.30, la Sala Mică, şi este inclus în programul ConectAct3, ce se va desfăşura în perioada 14-16 noiembrie 2014, la Tg.-Mureş!

Regia spectacolului îi aparţine Alinei Nelega, iar decorurile şi costumele sunt semnate de Tiberiu Toitan şi Oana Micu.

Protagonista spectacolului este actriţa Elena Purea, care este secondată de tinerii actori Andrei Chiran, Claudiu Banciu, Claudiu Ştian, Simon Attila şi Mihai Bloj.

Piesa „ÎN TRAFIC" de Alina Nelega a primit premiul Piesa Anului 2013 la Gala Premiilor UNITER 2014. De asemenea, spectacolul „ÎN TRAFIC" a participat la ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Teatru.

Şapte personaje diferite sunt blocate în trafic ca urmare a unui accident. Fiecare se găseşte într-un moment de criză a vieţii sale. Ce fel de decizii vor lua?! Dacă vrei să descoperi diferite stadii de înţelegere a vieţii, diferite personaje raportându-se la acelaşi eveniment, te aşteptăm „În trafic", pentru o călătorie inedită!

„O montare ce lansează în chip fericit un text şi confirmă existenţa unei mari actriţe: Elena Purea."

(Mircea Morariu în Adevărul)

 

Lasă un comentariu