Ludovic Orban (PNL): Ponta îl prezintă pe Tăriceanu ca viitor premier, dar nu va fi

Distribuie pe:

Vicepreședintele PNL Ludovic Orban a declarat joi, în conferință de presă la Târgoviște, că liderul PLR Călin Popescu Tăriceanu nu va fi premier indiferent ce se întâmplă în alegeri, deși acesta este folosit în campania candidatului PSD-UNPR-PC ,Victor Ponta și prezentat ca viitorul șef al Guvernului.

Ludovic Orban a mai spus că marele Partid Național Liberal nu se va rupe după alegeri, așa cum Călin Popescu Tăriceanu a afirmat că este posibil să se întâmple.

„În ceea ce privește migrația din marele PNL către oportuniștii și fripturiștii care s-au vândut pe doi lei și pe mici funcții administrative pentru ei și pentru familiile lor pentru a se înhăma la barca pneumatică a lui Victor Ponta, aceștia au plecat din partid. Și s-a văzut că nu au primit nimic până acum, decât promisiuni. Pe mine mă amuză copios cum îl plimbă Ponta pe Tăriceanu așa, ca pe un urs aflat în lesă, și îl prezintă pe poziție de premier. Tăriceanu nu va fi premierul României, indiferent ce se întâmplă la alegerile prezidențiale'', a afirmat președintele interimar al PNL Dâmbovița, Ludovic Orban, vicepreședinte al partidului.

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, marți, la Târgoviște, într-o conferință de presă, că vede posibilă scindarea actualului PNL după alegerile prezidențiale. Tăriceanu a adăugat că are semnale de la foștii colegi liberali, nemulțumiți de modul cum sunt tratați în PNL de democrat liberali.

Lasă un comentariu