Poporul român este, tot mai intens, ținta celor mai aberante psihoze păgâne proferate, în spațiul public: „Plevușca" PAVEL CORUȚ (I)

Distribuie pe:

Acest documentar este o replică la trei din cărțile lui Pavel Coruț: „Mântuirea de după marea rătăcire" (I), „Secretele vârstelor de aur" (II), „Arta succesului la români" (III)!

Spionul nu este un om de Știință (II)

Dar… Conștient că ar trebui „să contribuie la pozitivarea mentalului colectiv național" (II, pg.190), lucrare pe care el o face tocmai pe dos, Coruț ne încredințează că și-a „multiplicat forțele psiho-intelectuale" (II, pg.5) ca să… ce? Să contribuie într-o manieră grosolană la procesul de destabilizare spirituală a României inițiat de forțe oculte, ca o consecință fatală a neprofesionalismului unui fost contraspion, ratat în încercarea de a-și atenționa poporul cu privire la manevrele inamicilor reali, jignind credința noastră națională printr-o misiune mârșavă de discreditare publică a Bibliei și a Bisericii Ortodoxe a lui Hristos? Tributar fiind ideologiei comuniste în spălarea creierelor, prin impunerea extremistă a unui ateism bezmetic, „iluminatul" Pavel Coruț folosește cu ură și dispreț un limbaj de cea mai joasă speță față de Dumnezeu și de românii credincioși, deghizându-se viclean în formule stereotipe diversioniste („Zâmbiți și spuneți… să discutăm civilizat" - II, pg.453), întru perspectiva „lichidării ignoranței" (II, pg.40), pentru a combate „trivialitatea de gândire, vorbire" (II, pg.400) și „pălăvrăgeala pe teme minore" (II, pg.402)! Cine vorbește!

Prin speculațiile lui, care contestă creștinismul până la desființare, Pavel Coruț face jocul artizanilor instaurării noii ordini mondiale, bazat nu pe expunere de idei, ci pe impunere! Când însă ne lasă impresia că ar mai conta și ceea ce zicem noi, ca unul ce crede că „Talmudul" evreilor este „mult mai îngrijit scris decât Vechiul și Noul Testament" (II, pg.232), Coruț obișnuiește formal să ne întrebe: „Mă contrazice cineva?"! Stimați cititori, dacă prin acest documentar îl contrazic pe P.C., o fac în primul rând cu gândul la revenirea în matca normalității gândirii sănătoase a măcar unuia dintre toți cei pe care i-a smintit, știind însă cât de dificilă este trezirea duhovnicească pentru cel contaminat de beția puterii unei rațiuni fără credință!

Lasă un comentariu