„Dinte pentru dinte", la cea de a treia reprezentație

Distribuie pe:

Compania „Liviu Rebreanu" a Teatrului Național Târgu-Mureș anunță cea de a treia reprezentație a spectacolului „Dinte pentru dinte", după „Zeul Măcelului", de Yasmina Reza, traducerea Tudor țepeneag.

Reprezentația va avea loc joi, 20 noiembrie 2014, ora 19.00, la Sala Mare.

Regia spectacolului „Dinte pentru dinte" este semnată de Cristian Juncu, iar scenografia îi aparține lui Cosmin Ardeleanu, cunoscuți publicului târgumureșean pentru spectacolul „Școala nevestelor".

Din distribuție fac parte actorii Teatrului Național Târgu-Mureș, Nicu Mihoc, Elena Purea și Roxana Marian, invitat special fiind actorul Teatrului Bulandra, din București, Vlad Zamfirescu.

Povestea scrisă de Yasmina Reza este simplă: doi băieți se bat în curtea școlii; unul îi rupe doi dinți celuilalt cu un băț. Acțiunea se mută repede într-un apartament la ușa căruia sună părinții „agresorului" pentru a răspunde cei ai „victimei". Aceștia nu doar că le răspund, dar îi și invită înăuntru. Ce urmează de aici, puteți vedea în spectacolul „Dinte pentru dinte."

Biletele pentru spectacol și abonamentele pentru noua stagiune pot fi achiziționate, de luni până vineri, între orele 12.00 și 17.30, la Agenția de Bilete a Palatului Culturii sau la Casa de bilete a Teatrului, de luni până vineri, între orele 9.00 și 15.00, și online: www.biletmaster.ro

Lasă un comentariu