Ponta către miniștri: Pregătiți proiectul de buget pe 2015 până la sosirea delegației CE, FMI și BM

Distribuie pe:

Premierul Victor Ponta a cerut, ieri, membrilor Cabinetului să pregătească proiectul de buget pentru anul 2015 până la sosirea delegației Comisiei Europene, FMI și Băncii Mondiale în România.

„Vreau să ne facem treaba în continuare, cât timp avem sprijinul Parlamentului, se așteaptă să îndeplinim ceea ce este în fișa postului. O să vă rog, până la sosirea delegației Comisiei Europene, Fondului Monetar Internațional și Băncii Mondiale, să pregătiți bugetul pe 2015. Deci, fiecare ministru vorbește cu Finanțele și, după aceea, pentru măsuri speciale luăm decizia politică în cadrul coaliției și în cadrul Guvernului", a transmis prim-ministrul în cadrul ședinței de Guvern.

Victor Ponta declara, luni, că intenționează să continue actul de guvernare alături de PSD, UNPR, PC, UDMR și Partidul Liberal Reformator și să se adopte cât mai repede, în perioada următoare, bugetul.

„Nu se schimbă nicio cotă unică și nu se măresc taxe și impozite, ci dimpotrivă avem un buget de pregătit pentru 2015-2016, care să continue creșterea economică", afirma Ponta, adăugând că bugetul va fi trimis la Parlament la finalul lunii noiembrie.

Lasă un comentariu