Campanie socială de sprijinire a copiilor aflați în dificultate

Distribuie pe:

Vineri, 21 noiembrie 2014, echipa de elevi voluntari din cadrul Liceului Tehnologic „Avram Iancu" din Târgu-Mureș au încheiat cu succes Campania Săptămâna legumelor și a fructelor donate, aducând un zâmbet pe fața copiilor orfani de la Asociația Sfânta Elisabeta, condusă cu dăruire de preotul Bakó Béla Pal.

Campania Săptămâna legumelor și a fructelor donate, campanie socială de sprijinire a copiilor aflați în dificultate, desfășurată în cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară (SNAC) are drept scop sensibilizarea elevilor și a profesorilor cu privire la situația dificilă în care se află copiii afectați de lipsa de alimente.

Elevii și profesorii liceului au înțeles importanța acestei demers prin care se intenționa consolidarea abilităților copiilor de a trăi împreună cu ceilalți într-o societate unită și solidară în care contează valențele umanitare, implicarea, angajamentul, responsabilitatea și, timp de o săptămână, s-au dedicat acestei campanii. După identificarea copiilor aflați în dificultate și prezentarea campaniei în cadrul liceului, voluntarii SNAC au colectat donațiile constând în legume și fructe și împreună cu dna. prof. ing. Nistor Maria, coordonator SNAC, le-au dăruit copiilor orfani.

Succesul acțiunii este dovedit și de manifestarea dorinței elevilor voluntari de a reveni în mijlocul copiilor dezavantajați, în preajma Crăciunului, pentru a le lumina fețele.

Lasă un comentariu