Spiritul Crăciunului

Distribuie pe:

Încet, încet se apropie Crăciunul cu magia sa. Acest fapt se vede și în magazinele și supermarketurile care au fost decorate de la mijlocul lunii noiembrie cu brazi și ornamente. Lumea a început goana după cadouri.

E mare îmbulzeală în magazine, deși suntem doar la început de decembrie, iar spiritul Crăciunului ar trebui să se manifeste mai mult prin valorile spirituale decât prin cele materiale.

În loc să cumpărăm cadouri ar fi frumos să fim prezenți lângă cei dragi, pentru că prezența și „îmbrăcarea" în îmbrățișări oferă o bucurie mult mai mare decât un cadou împachetat și dăruit în grabă.

Totodată, spiritul Crăciunului înseamnă să ne amintim și de cei care nu au posibilități, iar atunci când facem cumpărăturile de Crăciun pentru noi să le facem un bine și lor oferindu-le câte ceva. Ei știu să prețuiască și se bucură de orice primesc.

Cel mai frumos este să fii lumina spiritului de Crăciun, nu să aprinzi beculețele din brad. Păcat că uităm asta și ne pierdem în superficialitatea materialismului.

Lasă un comentariu