„LA FÂNTÂNA DORULUI"

Distribuie pe:

A devenit o tradiție ca, la fiecare sfârșit de an, Ansamblul Artistic Profesionist „Mureșul" din Târgu-Mureș, director Barabási Attila Csaba, Teodor țogorean, director adjunct, să prezinte publicului spectator un program artistic de cântece și dansuri în premieră.

Și de această dată, astăzi, 5 decembrie 2014, începând cu ora 18.00, instituția de cultură mureșeană prezintă, la sediul său din Târgu-Mureș (Bulevardul 1848), spectacolul în premieră cu titlul de mai sus, pus în scenă de maestrul coregraf Marin Barbu, care se vrea un itinerar coregrafic, prin cântec și muzică, prin Dobrogea, Bihor, Oltenia, ajungând până în Câmpia Mureșului.

Spectacolul artistic va fi susținut de ansamblul de dansuri, în coregrafia asistentului Florin Cerghedi, de solistele cunoscute Leontina Pop, Dorina Oprea, Dorina Grad și Maria Sântean Faghiura. Frumoasele costume îmbrăcate de artiștii târgumureșeni au fost executate cu măiestrie de către lucrătoarele din Salva Bistriței.

Acompaniamentul spectacolului va fi asigurat de către orchestra ansamblului, sub bagheta maestrului Bámbo Zoltán.

Organizatorii îi invită pe toți iubitorii de folclor să le fie alături, ca întotdeauna, pentru a trăi momente de neuitat, acum, la sfârșit de an.

Lasă un comentariu