A.S.A. a ratat - oaspeții au marcat - A.S.A. Târgu-Mureș - Petrolul Ploiești: 0-1

Distribuie pe:

Joi, pe terenul Trans Sil din Târgu-Mureș s-a jucat partida din sferturi de finală a Cupei României între echipa târgumureșeană ASA și Petrolul, jocul a început echilibrat, chiar dacă formația oaspeților a forțat jocul, dar toate atacurile lor au fost stopate în fața careului de 16 m. Cei care au avut prima ocazie a fost echipa gazdelor, prin înaintașul Voiculeț. Apoi Hora, în min. 38, pe partea stângă de atac intră în careu, în situația de a deschide scorul, poziție bună să trimită în diagonală, el șutează paralel cu poarta, 0-0 la pauză.

În partea doua, parcă a fost doar o singură echipă pe teren, mureșenii îi presează în propriul teren, încep să apară marile ocazii ale mureșenilor, dar și marile ratări. În minutul 59, echipa gazdă obține o lovitură liberă de la 20 m, executată de Gorobsov, dar bara îi salvează pe ploieșteni de la deschiderea scorului. Același jucător, scăpat singur, numai cu portarul Pecanika, în loc să lobeze peste portar trage în el.

Apoi, la un atac al târgumureșenilor, un apărător lovește mingea cu mâna, arbitrul Herțegan lasă jocul să continue.

Încă o mare situație de gol, în min. 82, Bumba, dacă era puțin mai atent, putea împinge mingea în poarta goală după atâtea ratări, de pe banca de rezerve, Axente, omul de gol, privea cum situațiile de gol au fost ratate cu multă seninătate.

Dar marile ratări se răzbună, așa a fost în min. 88, o minge șutată la poarta lui Stonicioiu, care respinge neinspirat până la jucătorul Albin, care trimite în gol: 0-1. ASA a ratat cât în trei partide, oaspeții, cu mult noroc, au câștigat.

Lasă un comentariu