A APĂRUT PARTIDUL PROȘTILOR!

Distribuie pe:

Nu este o glumă! Publicația săptămânală „7EST" anunță că la OSIM a fost înregistrată de către ieșeanul Cezar Popescu marca „Partidul Proștilor", asupra căreia are drept exclusiv pe o perioadă de 9 ani.

Ca orice partid care se respectă, acesta are și un slogan pe măsură: „Suntem proști, dar mulți! Bazați-vă pe noi!"

Într-un interviu amplu, hâtrul fondator al noii formațiuni politice recunoaște cu umor: „La cât sunt eu de prost, n-avea cum să fie ideea mea! Ideea i-a venit unui prieten, cu ani în urmă. El se hotărâse să facă pentru prieteni niște legitimații de proști, ca să justifice prostia din capul lor. Legitimația de prost trebuia să fie de mărimea unui catalog de școală, pentru ca, atunci când omul se legitima, să vadă lumea cât este de prost! De la o glumă, am ajuns să fac cerere, prin reprezentantul OSIM de la Iași. Am înregistrat-o în ianuarie 2014, iar răspunsul l-am primit pe 18 noiembrie. Acum pot spune că dețin Partidul Proștilor, cu acte în regulă. Timp de nouă ani, nu se mai bagă nimeni peste mine"!

Despre ceea ce trebuie să conțină legitimația de prost, Cezar Popescu spune că aceasta va cuprinde obligatoriu o poză mare a membrului „din tinerețe sau chiar din copilărie, pentru că el de atunci este prost, nu a devenit prost pe parcurs". Datele de identitate sunt obligatorii, întrucât „la cât sunt de proști, membrii s-ar putea încurca între ei". Greu o să fie și la completarea motivației pentru care te înscrii în acest partid: „La unii, adeziunile vor avea 4 - 5 pagini, la alții ar putea fi cât o carte de telefoane dacă vor scrie de câte ori au fost proști la viața lor".

Potrivit fondatorului său, Partidul Proștilor va accepta și traseiști: „Sigur că vom primi! Păi, cei care vor fi prostiți într-un anumit partid mi se pare normal ca, pe urmă, să vină la noi. Aici, vor fi tratați ca niște proști adevărați! Noi îi așteptăm și pe cei care sunt sub acoperire, care nu recunosc nici în ruptul capului că sunt proști. Așa ar intra și ei în legalitate!"

Cezar Popescu mai spune că Partidul Proștilor are șanse foarte mari să intre în Parlament, la alegerile din 2016, argumentând: „La câți proști avem în țară, cu siguranță am umple jumătate de Parlament!

Ne-am amesteca și noi cu deștepții și să vedem ce iese atunci. De 25 de ani, țara e condusă numai de băieți deștepți și iată unde am ajuns".

Lasă un comentariu