„România lucrului bine făcut" a ajuns în Papua Noua Guinee!

Distribuie pe:

Alpinistul Cosmin Andron și avocatul Cristian Niculescu, ambii din Baia Mare, au reușit să arboreze steagul României pe cel mai înalt vârf muntos din Australia. Alături de drapelul național, alpiniștii au arborat și un steag ca simbol al „României lucrului bine făcut".

„La 1 Decembrie 2014, am reușit să ducem steagurile României și al orașului nostru natal, Baia Mare, pe cel mai înalt vârf de pe continentul Australian, Pyramid Carstensz, de 4.884 m", au anunțat cei doi temerari, pe Facebook.

Aflând de isprava lor, președintele ales, Klaus Iohannis, le-a răspuns, pe aceeași rețea de socializare: „România lucrului bine făcut este despre oameni, despre credința lor și despre eforturile pe care le depun zi de zi pentru a-și împlini idealurile. Pe 1 Decembrie 2014, doi băimăreni au reușit ascensiunea Carstensz Pyramid de 4.884 m, situat în masivul Sudirman din insula Papua Noua Guinee, fiind singurii români care au reușit parcurgerea integrală a acestui traseu prin junglă. Ajunși în vârf, au arborat, alături de drapelul național, un steag ca simbol al României lucrului bine făcut".

Lasă un comentariu