FESTIVALUL DE OBICEIURI DE IARNĂ ȘI LANSARE DE CARTE

Distribuie pe:

Astăzi, 16 decembrie 2014, începând cu ora 10, Inspectoratul Școlar Județean Mureș, Primăria și Consiliul Local Band, Liceul Tehnologic Band, Grădinița cu Program Normal Band, Grădinița cu Program Prelungit nr. 6 Târgu-Mureș, și Structura Grădinița cu Program Prelungit „Arlecchino", Târgu-Mureș, vă invită, în comuna Band, la Restaurantul „Riandi", la Festivalul de obiceiuri de iarnă, la lansarea cărții „Tradiții și obiceiuri de iarnă din Zona de Câmpie a Mureșului" și la proiectul educațional județean „Mândru sunt că sunt român", ediția a II-a.

Programul debutează la ora 10, cu primirea oaspeților de către prof. înv. preprimar Ana Mărginean, organizator Grădinița cu PN Band, primarul Mircea Rus și directorul Liceului Tehnologic Band, Creți Gheorghe, urmată de alocuțiuni ale prof. Irina Trifan, inspector școlar, prof. Camelia Pușcașu, director, Grădinița cu PP nr. 6 Târgu-Mureș, și prof. înv. preprimar Victoria Cozma, coordonator proiect Grădinița cu PP „Arlecchino", Târgu-Mureș.

De la ora 10,30 - Obiceiuri și datini din străbuni, prezentate de grădinițele participante în proiectul educațional județean „Mândru sunt că sunt român": Grădinița cu PN Band, Grădinița cu PP „Arlecchino", Târgu-Mureș, Grădinița cu PN Ungheni, Grădinița cu PP „Paradisul copilăriei", Târgu-Mureș. Concluzii și aprecieri - prof. înv. preprimar Laura Gabor, Grădinița cu PP „Lumea copiilor", Târgu-Mureș.

Între orele 11 și 12, vor avea loc lansarea volumului „Tradiții și obiceiuri din zona de Câmpie a Mureșului", alocuțiuni și înmânarea diplomelor. 

Lasă un comentariu