VOLEI - Un meci pe muchie de cuțit, dar cu happy-end pentru mediciniste!

Distribuie pe:

Sâmbătă, 13 decembrie, în etapa a 10-a, Divizia A1 la volei feminin, formația CSU Medicina Târgu-Mureș s-a impus cu 3-2 în confruntarea de la Iași cu ACS Penicilina, în urma unui joc extrem de disputat. Primul set este câștigat cu 25-20 de mureșence. Penicilina egalează la seturi, 1-1, după ce s-a impus în setul 2 cu 25-23. Elevele lui Paul Bogdan, dau o nouă replică ieșencelor în setul 3, cu același scor 25-20. Și uite așa, în setul 4 la 24-23 pentru gazde, medicinistele întorc rezultatul, preluând conducerea cu 25-24, dar voleibalistele de la Penicilina revin și câștigă setul cu 28-26. Setul decisiv aprig disputat a revenit în cele din urmă formației CSU Medicina cu 17-15, întorcând rezultatul de la 15-14 în favoarea gazdelor.

„Nu pot să înțeleg cum poți să programezi un joc la ora 10.30 dimineața. Noi vrem să aducem lumea la volei și jucăm la o asemenea oră. Au vrut să-și creeze un avantaj, dar au creat un dezavantaj voleiului. Am simțit că ne-am întors în evul mediu la acest joc. Am evoluat într-o sala friguroasă, cenușie, cu puțini spectatori, nici măcar muzică la încălzire nu au avut. Toți ne chinuim să facem un spectacol din jocul de volei, dar Iașiul își bate joc. Revenind la suporteri, pot să spun că nu am am auzit în viața mea atâtea înjurături la un joc de volei. În primul rând, trebuie să vă spun că acest joc trebuia să se termine 3-1 pentru noi. Am avut atac în teren în setul patru la 25-24 pentru noi, dar tușierii au mutat mingea în aut. Nu a fost singurul moment în care tușierii au interpretat cum au dorit unele faze și chiar aș fi curios să văd ce măsuri se iau împotriva lor după acest joc", a declarat la final Bogdan Paul, antrenorul principal CSU Medicina, pentru blocaut.ro.

CSU Medicina Târgu-Mureș: Popova, Ivanciu, Petra, Iancu, Lupescu, Nayara Felix și Ispas (libero). Au mai jucat: Pintea, Teianu, Dobriceanu și Cauc. Antrenori: Bogdan Paul și Ciprian Dârnescu.

Alte rezultate ale rundei a 10-a: Dinamo Romprest București - CSM Târgoviște 3-2, CS Volei Alba-Blaj - SCM U. Craiova 3-0, CSM București - CSM Satu Mare 3-0, CSM Lugoj - VC Unic LPS Piatra Neamț 3-1 și Știința Bacău - Universitatea Cluj 3-0.

 

Lasă un comentariu