JEFUIREA BOGĂȚIILOR NATURALE ALE POPORULUI ROMÂN, REDEVENȚELE ȘI AMESTECUL INTERESAT AL F.M.I., BĂNCII MONDIALE ȘI COMISIEI EUROPENE (III)

Distribuie pe:

- Cea mai mare pierdere anuală pentru Bugetul de Stat o constituie nevalorificarea bogățiilor naturale ale Poporului Român în Interes Național.

- Conform Constituției, articolul 31, alin.1: „Dreptul persoanei de a avea acces la orice informație de interes public nu poate fi îngrădit." De ce acceptă cetățenii români încălcarea acestui drept constituțional de către guvernanți? Pentru încălcarea dreptului la vot au ieșit în stradă zeci de mii de români în țara-Mamă și în străinătate, în noiembrie a.c. Pentru încălcarea dreptului constituțional la informații cu privire la toate contractele și licențele de exploatare a bogățiilor naturale ale Poporului Român și pentru jefuirea Bugetului de Stat în fiecare an cu cel puțin 20 miliarde euro nu protestează în stradă sute de mii de români care să ceară ca resursele naturale să devină monopol de stat și să fie exploatate de firme cu capital majoritar românesc.

- Guvernanții au sfidat Constituția României, articolul 135, alin.2, lit. d, care precizează că: „Statul trebuie să asigure exploatarea resurselor naturale, în concordanță cu interesul național."

Încă nu este prea târziu pentru a fi înființat un Minister al Resurselor Naturale care să se ocupe de exploatarea bogățiilor Poporului Român în Interes Național. În perioada postdecembristă, partidele politice care s-au aflat la Putere împreună cu U.D.M.R. au participat, mai ales prin liderii și miniștrii lor, la exploatarea resurselor naturale din România împotriva Interesului Național și pentru jefuirea Poporului Român!

-Timp de 10 ani, Guvernele Tăriceanu, Boc, Ungureanu și Ponta au plătit anual sute de milioane euro către O.M.V. pentru decontaminarea istorică a mediului. O altă escrocherie!

-Guvernul Ponta III se încăpățânează să nu modifice nimic, în anii viitori, în privința contractelor de concesionare și a licențelor de exploatare a resurselor naturale cu scopul de a se putea trece efectiv la exproprierea românilor din România, în baza modificărilor și completărilor la Legea minelor, Legea nr.85/2003, votată în unanimitate în Senat la 27 octombrie 2009. Dupa votarea ei și în Camera Deputaților, marea majoritate a cetățenilor români își vor pierde dreptul de proprietate în favoarea titularilor licențelor de exploatare minieră. Lucrările pe care aceștia le vor executa sunt declarate de utilitate publică! Este pusă în mare pericol existența și viitorul Poporului Român pe teritoriul României!

- Delegația Guvernului Ponta III și conducerea Băncii Naționale a României, în luna septembrie a acestui an, i-au asigurat la Bruxelles pe asasinii economici și asasinii politici internaționali că va fi prelungită cu 20 de ani și în aceleași condiții concesionarea bogățiilor naturale ale Poporului Român, la cele mai mici redevențe din lume!

Construcțiile și terenurile cetățenilor români și ale Statului Român vor trece în proprietatea titularilor licențelor de exploatare a substanțelor minerale utile! Pe această cale, străinii obțin proprietăți uriașe în România, la prețuri derizorii, iar românii își vor pierde țara lor, moștenită de la Geto-Daci! Acesta este planul diabolic pus la cale de către stăpânii străini ai României care acționează în complicitate cu Guvernul și cu sprijinul partidelor politice care s-au aflat cu schimbul la Putere, fiind controlate de F.M.I., Banca Mondială și Comisia Europeană.

Pentru menținerea acestor adevăruri ascunse vin periodic la București și dictează reprezentanții F.M.I., Băncii Mondiale și Comisiei Europene, inclusiv în privința deficitului bugetar pentru anul 2015.

Ce-i de făcut? Românii să se deștepte, să se unească și să iasă în stradă, la colindat pe la Guvern, Parlament, D.N.A, sediile partidelor politice parlamentare și domiciliile senatorilor și deputaților. Senatorii și deputații au ocazia, la vot secret cu bile, să nu acorde încrederea Guvernului Ponta III care s-a înțeles cu asasinii economici și asasinii politici străini să mențină nivelul redus al redevențelor și să nu scadă nivelul T.V.A. la alimentele de bază.

Președintele ales, Klaus Werner Iohannis, are ocazia după 21 decembrie a.c. să cheme Poporul Român la un referendum pentru a decide ca bogățiile naturale să devină monopol de stat, iar firmele care au fost privatizate să fie răscumpărate inclusiv de la O.M.V. Austria.

În perioada Sărbătorilor de iarnă, dar mai ales după, procurorii D.N.A. au ocazia și sunt obligați de fapte și documente să-i colinde împreună cu mascații și dubele lor pe mulți de la A.N.R.M., Guvern, Parlamentul României și partidele politice pentru a afla ce mită au luat, ce trafic de influență au făcut, ce grupuri infracționale au organizat și cu cât au contribuit la subminarea economiei naționale și la jefuirea Poporului Român!

Lasă un comentariu