Cadoul din cutia de pantofi - SHOEBOX

Distribuie pe:

Ceea ce pentru noi poate părea neînsemnat, pentru alții ar putea valora extrem de mult.

Pentru mulți dintre noi, sărbătorile de iarnă reprezintă un motiv de bucurie. O lună a cadourilor, în care ne înfruptăm cu bucate alese, în căldura căminului, alături de cei dragi. Cei mai norocoși dintre noi găsesc sub brad cadourile visate, chiar dacă apropiații fac eforturi financiare pentru a le achiziționa. Însă, există și copii mai puțin norocoși, care duc grija zilei de mâine sau care abia reușesc să își asigure traiul, de pe o zi pe alta. Copii care visează ca de Crăciun să mănânce o bucată de carne sau o felie de cozonac.

Școala Gimnazială „Sfântu Gheorghe" Sângeorgiu de Mureș, condusă de director prof. Csiki Angela, împreună cu elevii claselor a VI-a A, a VII-a A, a VIII-a A, coordonați de prof. Gabriela Buta, s-au implicat în campania umanitară prin care încercăm să punem un zâmbet pe fața unui copil de Sărbători. Locația parteneră CIE Matricon Târgu-Mureș a adunat cadourile care au ajuns la copiii defavorizați.

Mulțumim elevilor noștri care s-au implicat, și care de fiecare dată sunt generoși și deschiși în a-i ajuta pe cei mai puțin norocoși.

Dar nu uita, când ești voios, creștine, să fii bun!

Lasă un comentariu